UniSex fitness

 —
Rating
Likes Talking Checkins
0 1
About UniSex fitness funkcionalni treninzi - posveceni svima koji zele nesto da ucine za sebe...
Description U jednom trenutku doslo je do zasicenja "jednostavnim" , svakodnevnim treninzima, poceli su da se ponavljaju, da budu vise dosadni nego teski i zahtevni i javila se potreba za velikom promenom.

Poceli smo da gledamo razne snimke, zagrejali smo se za Crossfit, za koji jos uvek nemamo dovoljno snage, niit iskustva, :D ali uspeli smo da povezemo neke vezbe u celinu, koje su dobro radile posao za nas.

Vlasnici fitness kluba su se zainteresovali za treninge koje smo radili i kada smo vec svakoga dana bili u teretani, dosli su na ideju da okupimo ljude koji su dovoljno ludi da se upuste u projekat sa nama.

Odmah je bilo jasno da za grupni program moraju da se unesu velike izmene u vec napravljene programe za narednih nekoliko meseci, znali smo da ce ljudi koji dodju da treniraju sa nama, biti razlicitih mogucnosti. To je i uradjeno...

Iz nekoliko dana mozganja i razmisljanja o vezbama koje imamo na papiru i o tome ko su nam korisnici programa, stvorila se prica o UniSex fitness-u, grupnom programu koji je prilagodjen svima, kako devojkama, tako i momcima, mladjim, ali i starijim generacijama.

Ovo je program u kojem radite koliko mozete i niko vam se nece smejati ako ne mozete da uradite sve sto je planirano za odredjeni trening jer, svi smo ovde da se prvo zabavimo, a onda sve ostalo...

Dodjite i probajte, za svakog ce se naci nesto sto mu ide i naravno, ono sto mu slabije ide, a tu smo bas zbog toga! :)

Prijatan dan,
vas UniSex fitness tim!

Phone 064 2255 301
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this sports / recreation / activities