Galerie urban photos

 —
Rating
Likes Talking Checkins
227 105
Description G a l e r i e U r b a n P h o t o s verkoopt sinds 2004 in de galerie aan de Pannekoekstraat de mooiste rotterdam-foto's op elk gewenst formaat.

In de galerie hangt een wisselende collectie van ongeveer negentig foto's. Via de website zijn duizenden beelden te zien en te bestellen.

De afgelopen zeven jaar hebben we zowel aan particulieren als bedrijven en instellingen met veel plezier en naar genoegen de mooiste rotterdamse beelden geleverd – van relatiegeschenken tot wandvullende foto's van vijf bij zeven meter, van afscheidskado's tot complete kantooraankleding.

Wij retoucheren en vergroten steeds vaker eigen foto's – digitaal aangeleverd, van originele negatieven of bestaande foto´s - die op museale kwaliteit afgeleverd worden, echte fotoafdrukken gewalst op dibond.

In 2009 is een mooie beeldcollectie Amsterdam, met een keus uit ca. 260.000 foto´s, toegankelijk gemaakt. Deze collectie kan online bekeken worden. Foto´s zijn te bestellen via de website of in de galerie.

ook is het mogelijk om via onze site te zoeken in de belangrijkste nederlandse stadsarchieven.

Bestellen op elk formaat kan via de galerie. U kunt ons ook een zoekopdracht geven, van de van Hamelstraat in Groningen tot het Vrijthof in Maastricht. De bestelde foto's worden geretoucheerd, afgedrukt en opgeplakt.

Alle foto's kunnen in heel Nederland bezorgd worden.
Phone 010-2809495
Web site www.urbanphotos.nl
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this shopping / retail