La Roche-Posay

 —
Rating
Likes Talking Checkins
23363 743
About LA ROCHE-POSAY http://www.laroche-posay.ro Specialistul pielii sensibile. Recomandat de peste 25.000 de dermatologi.
Description Aceasta este pagina oficiala La Roche-Posay Romania, dedicata discutiilor, opiniilor si informarilor cu privire la marca La Roche-Posay Romania. Respectam diversitatea opiniilor si suntem deschisi criticilor constructive. Totusi, responsabilitatea pentru orice forma de continut indecent postat pe aceasta pagina revine utilizatorilor. Administratorul isi rezerva dreptul de a interzice/sterge si bloca utilizatorii de pe aceasta platforma in cazul unor postari neadecvate.
Mission Crearea unei noi generatii de produse dermato-cosmetice, menite sa trateze pielea sensibila si sa amelioreze sanatatea acesteia.
Overview De mai bine de 30 de ani, La Roche-Posay colaboreaza cu dermatologi din intreaga lume pentru a crea produse de ingrijire si machiaj, avand la baza apa termala La Roche-Posay si dedicate pielii sensibile.
Marca este prezenta in 50 de state din cele 5 continente si este prescrisa de peste 25 000 de dermatologi. La Roche-Posay face parte din grupul L'Oreal.
Web site www.laroche-posay.ro
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this health / beauty