ZIBING

Local business
Rating
Likes Talking Checkins
74 1
About http://zibing.mk --Welcome... Mirsevini... Willkommen... Добредојде... Hoş geldiniz... ██ born to be KING __________________________ PARTNER I SIGURT DHE KOMPETENT NE NDERTIM
Description Trading and selling construction materials and plastering
Overview born to be KING
Rugetimi i Zibing nis qe nga fundi i vitit 2001,qe kur u vendosen themelet e saj ne Tetove dhe kur shtepit dhe kompanit e vendit filluan ti japin besimin.


Eksperienca jone ne dekada na ka mundesuar te kalojm ne nje kompani rajonale kombetare dhe se shpejti dhe internacionale per shkak te stafit te kualifikuar duke siguruat nje sherbim me vlera konsulante dhe asistene,ZIBING eshte kompani me nje vemendje te kujdesur per detajet qe percaktojn cilesine e vet produktit.


Sot Zibing vazhdon rugen me te njejtin hap dhe vision per te ardhmen me investime te vazhdushme, Ne jemi vazhdimisht te interesuar per te rritur performancen tone ne sherbim ne menyre qe te permbushim kerkesat gjithnje ne rritje te klienteve tane.


ZIBING eshte nje kompani me pervoje mbi 10-vjecare ne fushen e sistemeve te thata. Qellimi yne, ka qenë dhe do te jete ofrimi dhe përmbushja e të gjitha kërkesave të klientit me një cilësi te larte, ne nje kohe sa me te shpejte dhe gjithmone duke perdorur materialet me cilesore.

Kenaqesia e klientit eshte qellimi yne.

ZIBING - PARTNER I SIGURT DHE KOMPETENT NE NDERTIM


Info: I.+38944349011 II.+38944527037


Partnerët tanë janë:
Нашите партнери се:
Our partners are:


● HUMA FARBEN

● PEVALIT & ING-LULI

● SILOFLEX & WURTH

● J U B

● FRAGMAT MAK & PEVAPOR

● RENOVA

● KNAUF & KNAUF INSULATION

● SCHULLER Eh'klar

● P E T (Innovation am Bau)

Kompani prodhuese që ofrojnë
kualitet dhe cilësi në ndërtim
Per Ne
ZIBING ka filluar aktivitetin e saj ne vitin 2001 ne fushen e tregtimit te materialeve te ndertimit, projektimit dhe zbatimit te punimeve ne rikostruksion & rifinitura te brendshme dhe te jashtme. Eksperienca jone ne dekada na ka mundesuar te kalojm ne nje kombai rajonale kombetare dhe se shpejti dhe internacionale per shkak te stafit te kualifikuar duke siguruat nje sherbim me vlera konsulante dhe asistene,ZIBING eshte kompanu me nje vemendje te kujdesur per detajet qe percaktojn cilesine e vet produktit.

ZIBING ka zbatuar cdo punim brenda afateve te caktuara nga kompanite ne baze te standarteve dhe kontratave te lidhura.

ZIBING eshte nje kompani qe punon me cikel te mbyllur.

Bashkepunimet intensive me partneret e biznesit dhe institucionet tona na lejon per te ruajtur normen tone te larte te inovacionit.Kenaqesia e klientit eshte qellimi yne. Ne jemi vazhdimisht te interesuar per te rritur performancen tone ne sherbim ne menyre qe te permbushim kerkesat gjithnje ne rritje te klienteve tane. Cilesia e larte e sherbimit qe ne ofrojme na jep mundeisne qe te kemi nje hapsire te bollshme ne tregun kombetar.Kjo eshte arritur duke perdorur teknologji te larte e cila eshte gjithnje ne rritje.

Shoqeria eshte e perbere prej nje administrate te qendrueshme si dhe specialiste ne fushen e ndertimit dhe zbatimit te te gjitha llojeve te sistemeve te thata,sistemet akustike ,termoizolimeve, hidroizolimeve, fasadave dhe ngjyrave te jashtme dhe te brendshme.

Kompani jone meret me shitjen me shumic dhe pakic te materialeve ndertimore dhe suvatuse per objektet e juaja qe nga fillimi deri ne punet perfundimtare suvatuese dhe dekoruese (materiale ndertimore, suvatuese,izolusese,hidroizoluses pjes maqinash dhe vegla pune)Që shtëpia e juaj të jetë me e qendrushme kualitative dhe më te...rheqes për të gjithe ejani na vizitoni dhe provojeni materialet tona që të bindeni me cilsine e tyre. Te gjitha materialet e perdorura jane te certifikuara sipas standartit EU. dmth ne QENDER TE BIZNESIT TONE JANE SISTEMET E SUVATIMIT.

ZIBING....Created with passion

Phone I. +38944349011 II. +38944527037 III.+38946708520
Web site zibing.mk
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this local business