Ditari i nje vajze.

 —
Rating
Likes Talking Checkins
113 0
About Pas cdo faqeje te bukur ne facebook. . . Fshihet gjithmone nje zemer e thyer. . . !!!
Description "Jeta eshte stacion ndarjesh e takimesh.
Jemi perhere udhetare
dhe nder duar, bagazh te pandare,
nje valixhe te vogel
perpjekjesh, sulmesh, kujtimesh."
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this album