Българско домашно сладко

 —
Rating
Likes Talking Checkins
2 0
About Българско домашно сладко!
Homemade Jam from Bulgaria!
phone:0898446001
Description Това е страничка, която се надявам да събере хората, които обичат българското домашно сладко!
Тези които обичат да го хапват :), да го приготвят :), да снимат :), да опитват нови рецепти или просто да говорят за него :)
Ние сме от тези хора! :)
Затова от известно време решихме отново да се върнем назад към времето, когато ходихме да помагаме на баба да приготвя сладко :)

Спомените ни за детството са примесени със спомени за сладко. Летните вечери, когато помагахме да се „варят” бурканчетата със съкровища за зимата; рубиненият цвят на сладкото от круши на баба; златистите плодове в бурканчетата на възрастната съседка, която ни показваше как прави най-хубавото сладко в квартала. Вълшебната капка, по която мама ни учеше да познаем готов ли е плодовият елексир или „Иска още мъничко...”.

Искаше ни се да споделим тези уханни спомени с повече хора и така започнахме нашата малка „Сладка работилница”. Берем плодовете от нашата градина, използваме българска захар, стари семейни рецепти и ... сами се сещате- мноооого любов.

И ако днес, отваряйки бурканче с нашето сладко, се усмихнете и усетите вкуса на щастието от детството ще бъдем окрилени- Има бъдеще за добрите спомени...
Phone +359898446001

Reviews and rating

Avatar
Rate this food / beverages