Oázis Fagylaltozó

Ice cream shop
Rating
Likes Talking Checkins
30 2
Description Fagylaltkészítő műhelyünk 1987 óta fagylaltgyártással, értékesítéssel, kiszállítással foglalkozik.

Az általunk gyártott fagylaltot egyre korszerűbb technológiával állítjuk elő. Fagylaltjainkat válogatott természetes alapanyagokból, tartósítószer-mentesen készítjük. Törekszünk arra, hogy egyesítsük a hagyományos receptet a mai kor követelményeinek megfelelő táplálkozási igényekkel.

Az alapanyagok kiválasztásánál a tej, a tejszín és a tojás kapnak hangsúlyt. Gyümölcsfagylaltjaink válogatott gyümölcsökből készülnek és garantáltan laktózmentesek.

A választék bővítése és a minőség megőrzése érdekében folyamatosan kapcsolatban állunk Olaszország legnagyobb fagylaltalapanyag gyártó cégeivel. A fogyaszthatósági idő biztonságos megállapítását a békéscsabai Food Analytica Kft. Laboratóriumban végzett tárolási kísérletek eredményeire alapozva határoztuk meg.

2010-ben az Erkel Bicentenárium alkalmából Gyula városa levédette az Erkel Ferencről elnevezett Erkel Klasszik (gyümölcs alapú) és Erkel Duó (tejszín alapú) fagylaltjainkat. A 2015-ös Gyulai Pálinkafesztiválon a „gyulai nyár” fantázianevű fagylaltunk aranyérmes lett. Bízva abba, hogy érdeklődését felkeltettük, kérjük, tiszteljen meg bizalmával és keresse fel a fagylalt nagykereskedést, az együttműködés érdekében.
Phone +36703393948
Web site http://www.oazisfagylalt.hu
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this ice cream shop