Békéscsabai Táncfesztivál

 —
Rating
Likes Talking Checkins
67 0
About A DÉL-ALFÖLDI RÉGIÓ LEGNAGYOBB, A TÁNC VILÁGNAPJA ALKALMÁBÓL LÉTREHOZOTT ÖSSZTÁNCMŰVÉSZETI RENDEZVÉNYÉNEK OLDALA
Description VI. BÉKÉSCSBAI TÁNCFESZTIVÁLRA
és a hagyományos 2I.TÁNCGÁLÁRA

A Táncfesztivál a Tánc Világnapja alkalmából a Dél-Alföldi Régió legnagyobb össztáncművészeti seregszemléje, versenye.
A részvevők számára lehetőséget biztosít a nagyközönség előtti bemutatkozásra, valamint más tánckultúra képviselőivel a szakmai zsűri előtti megmérettetésre.
A Békéscsabai Táncfesztivál megrendezésével a tehetséggondozási törekvéseket segítve, fejleszteni szeretnénk a magyar tánckultúra régiós vonatkozású értékeit, hozzájárulni a régió turisztikai hagyományaihoz, értékrendjéhez, és minden résztvevő számára örömet és felejthetetlen élményt szerezni.

A fesztivál táncversenye kilenc tánckategóriában kerül kiírásra, ami felöleli a tánc világának Magyarországon megtalálható legtradicionálisabb, legismertebb és legdivatosabb stílusait.
A kategóriákon belül a szakmai zsűri minősíti a produkciókat, és választja ki a kategória győzteseit,
akik a döntőbe kerülve, a fesztivál gálaestjén nyílt verseny keretén belül döntik el ki lesz a táncfesztivál győztese, helyezettjei és közönség díjasa.

Reméljük, hogy Békéscsaba Megyei Jogú Város kiemelt rendezvénye, a Tánc Világnapja és május 1 alkalmából megrendezendő jubileumi Táncfesztivál elnyeri az önök tetszését, és részvételükkel megtisztelik és emelik az esemény rangját.

Web site http://www.csabagyongye.com/kepgaleria/tancgala/
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this community