Sahabat PMSC (Paguyuban Mahasiswa STAN Cianjur)

 —
Rating
Likes Talking Checkins
2 0
About Sobat PMSC dikhususkeun jang para pelajar ti Cianjur tempat berbagi informasi up to date tentang STAN, Try Out, USM STAN sareng event PMSC.
Description Ka pelajar Cianjur anu palay sagala rupi informasi tentang STAN boh Try Out USM STAN, pendaftaran, USM, penerimaan jeung sajabana termasuk event-event anu bade diayakeun ku PMSC mangga di dieu tempat na. Upami aya anu gaduh pertanyaan, kripik, sareng saran mangga sok bagikeun di dieu.
Mission Jadi salah sahiji fasilitas pikeun para pelajar anu sakola di Cianjur jeung sakitarna anu bade neraskeun sakola ka STAN sarta jadi ajang silaturahmi ti PMSC ka para pelajar sa Cianjur.
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this organization