Jetojme Shendetshem

 —
Rating
Likes Talking Checkins
2 0
About Hani nga të mirat që u dhuruam, e mos u bëni përbuzës se do t’u godasë hidhërimi Im, e atë që e zë hidhërimi Im, ai ka mbaruar. 20:81 Suretu Ta Ha
Description Ne kete faqe do te perpiqemi t'ju ofrojme disa keshilla se si te jetojme shendetshem duke zhvilluar nje nga vlerat me te bukura te Islamit jo vetem si Fe por si nje menyre jetese, te Ndihmes dhe keshilles per Tjetrin.
Web site http://www.epilepsy.com/ http://www.healthymuslim.com/ www.mjekesiabimorearabe.com http://www.farmaciababamusta.com/KANCERIIQAFESSEMITRES/tabid/171/Default.aspx http://www.webmd.com/default.htm
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this community