Smiling Bar

 —
Rating
Likes Talking Checkins
15 79
About Kozmetikë për zbardhjen e dhëmbëve.Hera e pare ne Shqiperi teknologjia me e fundit me lazer,pa dhembje,pa efekte anesore dhe per vetem 45 minuta.Ju presim
Description Smiling Bar - Zbardhja e dhembeve, ofron nje procedure te besueshme per dhembe te cilet shendrisin.
Ne ju ofrojme nje trajtim per zbardhjen e dhembeve ne 3 senaca, ku secila zgjate nga 15 minuta

SMILING BAR mund te zbardh buzeqeshjen tuaj per 4 deri 14 nuanca. Procedura jone eshte e shpejte efektive dhe e sigurte. Ne perdorim teknologjine me te fundit dhe materjalet me te mira per te krijuar nje buzeqeshje te persosur.
Duke perdorur teknologjine FACT, ne ofrojme rezultate te pabesueshme ne me pak se nje ore.
Per vetem kater hapa te thjeshte, dhembet tuaj mund te jene me te bardhe per disa nuanca ne varesi te nuances suaj natyrale.
Kjo mund te arrihet vetem ne Smiling Bar.
Phone 0697847415
Web site http://www.smiling-bar.com
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this spas / beauty / personal care