Privatmegleren Arendal (de Presno & Partnere AS)

 —
Rating
Likes Talking Checkins
132 118
About Lokale og nasjonale eiendomsnyheter - for alle som er interessert i eiendom
Description PRIVATmegleren, de Presno & Partnere, er PRIVATmeglerens representant i Aust Agder og lokalisert i Arendal. Vårt meget erfarne og kompetente meglerteam har fra 10-25 års erfaring og detaljert lokalkunnskap i hele vår region.

Vår ambisjon er å tilby et spesialtilpasset konsept og skreddersøm som fremmer din eiendoms unike kvaliteter. Din egen PRIVATmegler følger salgsprosessen fra første kundekontakt og befaring til oppgjøret er vel i havn og nøkkel overlevert ny eier. Personlig oppfølging fra din ansvarlige PRIVATmegler er for oss en selvfølge. Vi fungerer som eiendommens eget reklamebyrå samtidig som vi sørger for at alle parter får profesjonell behandling og rådgivning gjennom hele prosessen.

PRIVATmegleren har som målsetting å være trendsetter og markedsledende innen omsetning av attraktive bolig- og fritidseiendommer. Vi sørger for maksimal eksponering slik at eiendommen ikke drukner i mengden og tilbyr en unik sammensetning av spesialtilpassede produkter som alle i sum bidrar til et best mulig resultat. Vårt erfarne PRIVATmegler team er klar for nye utfordringer – Vi gir det lille ekstra!

PRIVATmegleren leveransegaranti innebærer at du som kunde ikke betaler avtalt megler provisjon dersom vi ikke holder det vi lover. Å selge eiendom er for de fleste en sjelden handling. Med færre oppdrag pr. megler tør vi love deg som kunde en spesialbehandling og oppfølging hvor du vil oppleve at megler er tilgjengelig og har tid til deg, når DU trenger det.

Som boligkjøper tilbys gratis registrering i vår kundedatabase og gratis annonsering rettet mot potensielle selgere i ønsket område.

Overview Følg med på våre nye facebooksider om oppdatering om attraktive eiendommer som legges ut for salg.
Phone 46909000
Web site www.privatmegleren.no/arendal
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this local business