Κρητική Διατροφή

 —
Rating
Likes Talking Checkins
15 3
About "ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ"
ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ - ΛΙΑΝΙΚΗ
Τηλ. 210 6006500
Description Παξιμάδια, βουτήματα, μπουκιές, κριτσίνια, γραβιέρες, κεφαλοτύρια, ανθότυρο, μυζήθρα, λαδοτύρι, ξυνομυζήθρα, στάκα, στακοβούτηρο, μαλάκα, φέτα, κρασιά, τσικουδιά, λάδι, ρακόμελο, ξύδι, μέλι, βασιλικός πολτός, χυμός ρόδι, πετιμέζι, ελιές, κάπαρη, καπαρόφυλλα, καφές ΔΑΝΔΑΛΗ, ζυμαρικά, φάβα Σαντορίνης, καλιτσούνια, σφακιανές πίτες, μαραθόπιτες, χορτοπιτάκια, ντολμαδάκια, ανθοί, σαλιγκάρια, φιστίκια, βότανα, φυσικά σαπούνια ελαιόλαδου.
Mission Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 14:30 & από 17:30 έως 21:00, Σάββατο από 09:00 έως 15:00.
Overview Από τον Απρίλιο του 2007 στην Αγία Παρασκευή, η ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ φέρνει στο τραπέζι σας τα πιο αγνά παραδοσιακά κρητικά προϊόντα και όχι μόνο! Γεύσεις από πολλά μέρη της Ελλάδας και η καλύτερη τσικουδιά της αγοράς έρχονται κοντά σας σε τιμές χονδρικής και λιανικής, με τη φροντίδα και την επιμέλεια της οικογενειακής μας επιχείρησης. Οι συνεργάτες μας είναι παραδοσιακοί, οικογενειακοί φούρνοι και τυροκομεία, για να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα σε όλα μας τα προϊόντα. Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕΕ αρτοσκευάσματα, σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία σε παξιμάδια, μπουκιές, βουτήματα και κριτσίνια σε ασυναγώνιστες τιμές χονδρικής και λιανικής! Γραβιέρες, κεφαλοτύρια, ανθότυρο, μυζήθρες, φέτα και άλλα πολλά, από τα πιο παραδοσιακά τυροκομεία της Κρήτης που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στην αγορά! Τσικουδιά Κρήτης χύμα με απίστευτη γεύση και σε καταπληκτική τιμή! Κρασιά εμφιαλωμένα ή χύμα σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους Συνεταιρισμούς της Κρήτης σε πολλές ποικιλίες! Τεράστια ποικιλία αλλαντικών σε λουκάνικα, απάκι, σύγκλινο και σε συνεργασία με τα προϊόντα ζύμης ΧΙΩΤΑΚΗΣ ΕΠΕ, μεγάλη ποικιλία σε κατεψυγμένα καλιτσούνια και μυζηθροπιτάκια.
Phone 2106006500
Web site http://www.vrisko.gr/advdetails/7a72_51fc_55412ada512a1kbh2dbi6k__c30i2a_2036a3jcg6_1i4j1bcg6eca?what=γκεζεπογλου&where=
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this company