Ρίζα Ελληνική - Riza Elliniki

 —
Rating
Likes Talking Checkins
7 5
About Ένας τόπος χωράει όλη την Ελλάδα!
Description Η Ρίζα Ελληνική είναι ένα προηγμένο και καινοτόμο portal, που σχεδιάστηκε με πυρήνα την αγάπη μας κάθε ελληνική αξία, με στόχο να αναδείξει την Ελλάδα, τον ελληνικό πολιτισμό και την ξεχωριστή ποιότητα των ελληνικών προϊόντων τόσο στο εσωτερικό της χώρας μας, όσο και διεθνώς.

Είναι ένας φιλόξενος διαδικτυακός τόπος, όπου συναντώνται ιδέες, προϊόντα και υπηρεσίες από κάθε γωνιά της χώρας μας, που αντικατοπτρίζουν τη μοναδική ποιότητα και ποικιλία της ελληνικής γης, και φυσικά το μεράκι του Έλληνα παραγωγού κι επαγγελματία.


Είναι ένα αδιάκοπο 'ταξίδι' στην ποιότητα, που ξεκινά από την οθόνη του υπολογιστή και φτάνει ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό της ελληνικής περιφέρειας. Σε αυτό το ταξίδι, ο επισκέπτης συλλέγει πολύτιμες γνώσεις κι αναμνήσεις που σχετίζονται με τις παραδόσεις μας, ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει και να προμηθευτεί τα πιο αγνά και ποιοτικά προϊόντα και ο Έλληνας παραγωγός ή επαγγελματίας έχει τη δύναμη να προβάλει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του σε εκείνους που αναζητούν αυθεντικές προτάσεις, φτιαγμένες με μεράκι.

Καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες, από όλο τον κόσμο, αναζητούν στη Ρίζα Ελληνική νέες ιδέες, προτάσεις και προϊόντα που συμβάλλουν σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής και πιο όμορφη καθημερινότητα.

Αυτό είναι η Ρίζα Ελληνική, ένας τόπος που χωράει κάθε αξία του τόπου μας, μία νέα φιλοσοφία ζωής, που με τον πιο απλό κι αποτελεσματικό τρόπο φέρνει κοντά ανθρώπους από όλο τον πλανήτη, με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη για την ελληνική ποιότητα.
Overview Διαδικτυακή προβολή, προώθηση και πώληση ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών.
Phone +30 210 4225255
Web site www.rizaelliniki.gr
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this company