Μελι και Υγεια

 —
Rating
Likes Talking Checkins
4 0
About ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ : ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ
Description Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΔΡΑΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1979 ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΔΥΟ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΜΕΛΙΟΥ... ΔΑΣΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΥΚΟΜΕΛΟΥ.
ΤΟ ΜΕΛΙ ΔΑΣΟΥΣ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ , ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΤΕΡΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΥΚΝΟ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΟ ΜΕΛΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΩΝΟΦΟΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΓΡΙΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΗΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ............ "Β Α Λ Σ Α Μ Ο" .
ΤΟ ΠΕΥΚΟΜΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΤΑΙ ΩΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΙ ΔΑΣΟΥΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΑ ΜΕΛΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΕΝΖΥΜΑ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ .....ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.
Phone 6972299035
Web site http://melikaiygeia.blogspot.gr/
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this food / beverages