SHE by Tamara Pantić

 —
Rating
Likes Talking Checkins
10 0
About Obuća i torbe se prave po porudžbini, a što se materijala garderobe tiče, uglavnom su to viskoza i pamuk sa likrom. Sve je lagano i prijatno za nošenje.
Description Obuća i torbe se prave po porudžbini, a što se materijala garderobe tiče, uglavnom su to viskoza i pamuk sa likrom. Sve je lagano i prijatno za nošenje.

Obuća i torbe su vrhunske izrade, a sve je postavljeno kožom. Postoji preko 30 različitih vrsta i boja kože, pa se za svakog može pronaći po nešto.
Overview Viđenje mode se bazira na smelom kombinovanju boja, dezena i detalja. Konstrukcija je uglavnom jednostavne forme sa manjim razradama, kako bi dala prostora da se upotrebi igra bojama i detaljima. Odlika svih kolekcija je posvećenost detaljima.


Tamara kroz svoju modnu liniju svesno izbegava trendove, insistirajući na ličnoj percepciji mode. Ona se obraća maštovitim, hrabrim ljudima sa izraženom individualnošću. Tamarina promišljena i dobro razrađena igra modom ima jasne korene u prirodi i okolini, koji su Tamarina stalna inspiracija.


Bogata paleta boja je svedena na detalje, a «ne-boje», bela (prisustvo svetlosti ) i crna ( odsustvo svetlosti ) su izabrane za osnovu letnje, te zimske kolekcije

Pomoću ovog principa, akcenat je stavljen na konstrukciju koja daje oštru, inovativnu geometrijsku siluetu, sa zanimljivom igrom detalja kao upečatljivom odlikom Tamarinog dizajna
Web site http://www.facebook.com/groups/shebytamara/
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this product / service