Tiffany school of nails

 —
Rating
Likes Talking Checkins
6 25
About TIFFANY nails & more
Description *Tiffany school of nails & more*

TIFFANY is a line of professional nails care and styling tools. Well-known for years in the industry, TIFFANY's products are perfect for everyone - delivering professional results at affordable prices!Ιστορικό:

Η ιστορία τηs Tiffany nails ξεκίνησε από ένα μικρό χώρο πριν 18 χρονια, στο κέντρο της Κερκυραs απο την κα.Σοφια Καριπιδη που αναζητώντας εξαρχής τη διαφορετικότητα και κόντρα στο ρεύμα μίας τυποποιημένης εποχής η επιτυχία ηταν μονοδρομοs και ήρθε μέσα από το τετράπτυχο:
- αυθεντικότητα σε κάθε λεπτομέρεια
- άριστη ποιότητα προϊόντων
- σεβάσμος στον πελάτη
- μοναδικό περιβάλλον
Συνέπεια και συνέχεια της επιτυχίας ήταν η δημιουργία Tiffany school of nails και Tiffany nails στο Κολωνακι στην Αθηνα κερδίζοντας άμεσα το κοινό της περιοχής.Concept:

Οι χώροι μας μπορεί να είναι μικροί, αλλά είναι γεμάτοι από θετική ενέργεια, χειροποίητοι σε κάθε λεπτομέρεια, βγαλμένοι σχεδόν από παραμύθι, που θα σας ταξιδέψουν σε μιας άλλη, πιο ρετρό εποχή.
Στα Tiffany nails θα βρείτε τις σύγχρονες τάσεις τηs μοδαs.
Εξάλου όπως μας αρέσει να λέμε ” δημιουργούμε και στυλ, δεν πουλάμε μονο μοδα”…
Δεν επιθυμούμε να δημιουργήσουμε γεμάτα μαγαζιά αλλά “στέκια” γεμάτα από την αγάπη των “φίλων” που μας επισκέπτονται.
Το περιβάλλον μας αναδεικνύει οικειότητα, ο χώρος μας χαρακτηρίζεται από προσωπικότητα και στυλ ενώ τίποτα δεν μας ευχαριστεί περισσότερο από την απόλαυση στα μάτια των “φίλων” μας.
Οι άνθρωποι μας δεν είναι επίπλαστα ευγενικοί, είναι ευγενείς, αυθόρμητοι, γελαστοί, εξυπηρετικοί και πάνω απ’ όλα άνθρωποι με σεβασμό. Αφήστε τους λοιπόν να σας εκπλήξουν!!!
Στα Tiffany nails είναι όλα ιδιαίτερα,
Σας παραξενεύει κάτι τέτοιο..?
Αρκετές από τις πρώτες ύλες μας είναι βιολογικές, οι μυστικές συνταγές δημιουργούνται με τα πιο αγνά υλικά, ενώ τα προιόντα μας επιλέγονται με τα αυστηρότερα ποιοτικά κριτήρια που ικανοποιούν στο έπακρο τους απαιτητικούς μας “φίλους”.
Βιολογικα mano,βερνικια, χρωματα μεχρι body losion και κρεμεs χεριων που θα ερωτευθείτε!!!
Σας αφήνουμε να ανακαλύψετε σταδιακά την μοναδικότητά μας, δεν σας την επιβάλουμε!
Μας αρέσει να κρινόμαστε για αυτά που πουλάμε και όχι για αυτά που δεν πουλάμε.

Τα Tiffany nails τελικά σε κερδίζouv με τη πρώτη ματιά!

Προνόμια:

Η αγάπη του κόσμου, είναι η επιτυχία μας και αυτή που μας οδηγεί στο να μεγαλώσουμε την οικογένεια μας! Δεν ψάχνουμε για πελάτες. Αναζητούμε συνεργάτες με το ίδιο όραμα, ανθρώπους που ξέρουν να εκτιμούν την διαφορετικότητα και την κάνουν στοιχείο της καθημερινότητας τους. Η επενδυτική μας πρόταση, τους παρέχει:
- επώνυμο brand, καταξιωμένο στη συνείδηση του κόσμου για την αυθεντικότητα και ποιότητα του
- μικρό αρχικό κόστος επένδυσης (15 – 20.000 ευρώ)
- κεντρικά σημεία αλλά όχι “μαγαζιά κράχτες” με υπέρογκα ενοίκια
- παραλαβή του χώρου επιλογής “με το κλειδί στο χέρι”
- εξειδικευμένη ομάδα “ζει” πρώτα το μαγαζί και έπειτα σας το παραδίδει. Μείνετε ήσυχοι ότι δεν θα βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων
- χώροι μικροί (έως 60 τμ) με μικρά πάγια και ανελαστικά έξοδα
- κοινό μέσης και ανώτερης οικονομικής κατάστασης, που αποτελείται κατά βάσιν από γυναίκες 18-65 ετών
- σύντομη δυνατότητα απόσβεσης (12 – 16 μήνες)
- η αμοιβή μας δεν προσδιορίζεται ως ποσοστό επί του τζίρου αλλά ως συγκεκριμένο πάγιο ποσό, που εξοικονομείται μέσω κεντρικών συμφωνιών και οικονομιών κλίμακας
- δεν είμαστε by the book, αλλά by the person, στόχος μας είναι να σας υποστηρίζουμε και όχι να προσθέτουμε εμπόδια στην επιχείρησή σας…
- Μικρός αριθμός αναγκαίου προσωπικού (1-3 άτομα)
- διαρκής υποστήριξη marketing
- διαρκής εκπαίδευση σε τεχνογνωσία
- nο smoking μαγαζιά με εκπαιδευμένο κοινό, γεγονός που κάνει την εφαρμογή του “αντικαπνιστικού νόμου” ευκαιρία για ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία και όχι απειλή για τη βιωσιμότητα
- άμεσο εισόδημα για κάθε μελλοντικό επιχειρηματία που θέλει να είναι γρανάζι στη μηχανή της επιχείρησής του και όχι απαθής και αμέτοχος

Υποστήριξη:

Η υποστήριξη σε κάθε νέο μέλος της ομάδας μας, ξεκινά από την πρώτη κιόλας στιγμή που αποφασίζει να επενδύσει σε κατάστημα Tiffany nails και συγκεκριμένα περιλαμβάνει τις εξής παροχές:
- Αποκλειστικότητα κατά περίπτωση. Δεν κάνουμε τους συνεργάτες μας ανταγωνιστές…
- Υποστήριξη στην επιλογή της κατάλληλης θέσης. Αναζητούμε κεντρικά σημεία αλλά δεν επιθυμούμε “μαγαζιά κράχτες”.
- Νομική και τεχνική υποστήριξη (δικηγόροι – μηχανικοί) στην έναρξη κάθε καταστήματος ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο ή καλοθελητή…
- Αρχιτεκτονική μελέτη για τη διαμόρφωση και διακόσμηση του χώρου.
- Παράδοση του χώρου έτοιμου προς λειτουργία.
- Οικονομιές κλίμακας και κεντρικές συμφωνίες με προμηθευτές.
- Υποστήριξη στην επιλογή και εκπαίδευση του προσωπικού.
- Διαφήμιση του brand μέσω της καλύτερης και πλέον αποδοτικής μορφής διαφήμισης, το word of mouth…

Facts:

Ο ιδανικός υποψήφιος συνεργάτης, έχει ηλικία 25-50, επιχειρηματικό πνεύμα, όρεξη για δουλειά, ιδέες και προτάσεις για συνεχή βελτίωση και εξέλιξη, ενώ δεν είναι απαραίτητη αντίστοιχη εμπειρία ή ειδικές γνώσεις.
Επιθυμούμε να εργάζεται στην επιχείρησή του απολαμβάνοντας πλέον του επιχειρηματικού κέρδους και τον μισθό του, διασφαλίζοντας με την ενέργεια και το πάθος του την άρτια λειτουργία της επιχείρησης.
Οι επιταγές μας είναι άγνωστες καθώς λειτουργούμε μόνο με μετρητά, ενώ επιθυμητό είναι ένα μικρό αποθεματικό που θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα της επιχείρησης σε μία δύσκολη συγκυρία χωρίς να γίνουν εκπτώσεις στην ποιότητα ή την εξυπηρέτηση των πελατών.
Είμαστε λάτρεις της διαφορέτικότητας και καθώς αυτή είναι ο καταλύτης της επιτυχίας μας, το ίδιο αναζητούμε και από τους συνεργάτες μας.
Οι χώροι μας είναι μέχρι 60 τετραγωνικά μέτρα, με εκτιμώμενο κόστος παράδοσης για το συνεργάτη από 15.000 – 20.000 ευρώ και χρόνο υλοποίησης από την ομάδα του Tiffany nails έως 45 ημέρες. Ακόμα το σκέφτεστε…???
Mission We've got an attitude about beauty.
Edgy yet elegant. Trendy yet sophisticated.
We create trends, not follow them.

TIFFANY NAILS. Your source for inspiration.
Phone 2155509515
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this health / beauty