Dot. concept store

 —
Rating
Likes Talking Checkins
14 13
About Irregular Choice,Milenika Shoes,Magdalena Klasnja,ABO - najbolje sto mozete pozeleti za svoja stopala!
A sada u ponudi i Fun Fun by Srdjan Sveljo!Description Po prvi put u Crnoj Gori, obuća popularnog britanskog brenda Irregular Choice u prodaji samo u našoj radnji za cijelo područje Crne Gore.

U svijetu mode, Irregular Choice, brend je poznat po svojoj jedinstvenosti, kreativnosti i individualnosti. Irregular Choice nije "samo obuća koje je hit i trendi" ona je mnogo više od toga, ona je stanje uma, način življenja, svježina koja će ući u vaš život, zagarantovano donijeti zabavu u svaki Vas dan i time uspostaviti Vašu stilsku jedinstvenost.

Srecni smo što smo u prilici da Vas uvedemo u maštoviti svijet Dan Sullivan-a (tvorca brenda) u kojem je svaki par pravo umjetničko djelo, prepoznatljivo u svijetu ljubitelja kvalitetne i neobične kolekcionarske obuće po svojim nakićenim petama, raskošnim tkaninama i nezaboravnim kombinacijama boja.

Prepustite se mašti i neka Irregular Choice postane vaš regularni izbor za svaku priliku.

Dot.concept store će nastojati da Vam ispuni želje, upozna sa svim novostima brenda i naravno obraduje sa specijalnim Novogodišnjim i Božićnim kolekcijama!

Od danas, Vi ste na sigurnom mjestu koje će unositi u vaš život zabavu i zadovoljstvo kroz ove jedinstvene kolekcionarske modele obuće. Dot.concept store će vam ponuditi ugodan ambijent uz obavezno ljubazno i veselo osoblje za druženje, probu kao i kupovinu ovog jedinstvenog brenda obuće.
UPOZORENJE!!
Od vašeg prvog para, Irregular Choice obuća će postati vaša strast!

Milenika Shoes- od crteza do cipele! Fenomenalni brend,koji dolazi i z Slovenije ,od najmekanije koze u fenomenalnim bojama,osvojice vasa srca od prvog pogleda. Those shoes are made for walking

Magdalena Klasnja- talentovana beogradjanka,koja je uspela da New York dovede na nase ulice. Rucno radjena obuca,savrsena kombinacija boja,za savremene Pepeljuge.


Dot.concept store

dotconceptstore@gmail.com
tel.+382 69 062 002 i +382 69 395 455
Mall of Montenegro,Podgorica
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this shopping / retail