Runners

Shopping / retail
Rating
Likes Talking Checkins
3666 56
About RUNNERS - THE OTHER CHOICE
Description Runners е спортски бренд кој ви овозможува со пристапни цени да стигнете до најквалитетни производи. Ви нудиме патики, дресови, тренерки, топки за сите спортови, одела за скијање, ранци, торбици, кик бокс опрема, тегови и се друго од спортска опрема и облека.


МОЖЕТЕ ДА НЕ НАЈДЕТЕ ВО СЛЕДНИВЕ ГРАДОВИ

СКОПЈЕ-ГТЦ 1 КАТ

SKOPJE CITY MALL 2 КАТ

КУМАНОВО

ТЕТОВО

ВЕЛЕС

ШТИП

СТРУМИЦА

РАДОВИШ

ГЕВГЕЛИЈА

БОГДАНЦИ

КАВАДАРЦИ

ПРИЛЕП

БИТОЛА

ОХРИД

СТРУГА

КИЧЕВО
Mission Цел ни е да ги задоволиме нашите клиенти со целосна услуга и огромен асортиман на производи со пристапни цени.
Phone 034 353 473 , 078 255 255
Web site http://www.runners.mk
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this shopping / retail