Just4Kids - Grădiniță, Școală Primară și After School

Education
Rating
Likes Talking Checkins
679 170
About Grădiniță, Școală Primară și After School - Pentru copii activi și creativi!
Manager Ramona Costenco
Description De 10 ani, am gandit altfel, ne-am implicat, am schimbat mentalitati, am implicat parinti si cadre didactice, am format copii ACTIVI SI CREATIVI si i-am determinat sa fie cu un pas inaintea celorlalti.
Educatia ”Just 4 Kids” pune accent pe profilul dinamic, activ si creativ al elevului. Toate activitatile au la baza necesitatea de a dezvolta potentialul fiecaruia. Prescolarii/ elevii beneficiaza de o programa scolara echilibrata si bine structurata, cu scopul de a contribui la un model de invatare personalizat, prin predarea unei game variate de cursuri, asigurand elevilor un accent puternic pe matematica, limba romana, comunicare, bune maniere, limba engleza si mult sport.
Profesorii prescolari/ primari sunt selectati cu atentie, Gradinita mandrindu-se cu un corp didactic format din 32 profesori si 8 profesori de specialitate , pentru activitatile sportive si creative.
Mission AVÂND O EXPERIENȚĂ DE PESTE 10 ANI ÎN SLUJBA COPIILOR, PRINCIPALUL NOSTRU OBIECTIV RĂMÂNE EDUCAȚIA DE ÎNALTĂ CALITATE!
Phone +40721885465
Web site http://www.just4kids.ro
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this education