crawlkurser.com

 —
Rating
Likes Talking Checkins
9 200
About Crawlkurser med annorlunda inramning. Vi gillar dig som föredrar hög kvalitet och bra resultat.
Description Våra kurser

Vi har kurser för alla. Våra nybörjarkurser riktar sig främst till dig som är nyfiken på crawl och det krävs inga förkunskaper. Vår fortsättnings kurs lägger fokus på att utveckla tekniken. Vår mest avancerade kurs innehåller allt. Teknik, kondition och fart.

Grupper. Är ni några stycken som vill träna crawl tillsammans? Perfekt boost för er som vill ladda upp inför säsongen eller ligger efter med simträningen. Minst sex deltagare per kurs.

Företag. Självklart har vi kurser och arrangemang för företag. Vi hjälper dig att skräddarsy ett paket som får er att komma igång och samtidigt trivas i vår fina miljö.

Mission Vår första crawlkurs hölls 1985.
Jag hade tillbringat de första 20 åren av mitt liv i en simbassäng och sedan varit tränare i flera år. Min första crawlkurs för vuxna höll jag 1985. Eleverna var många minns jag. Det blev en snackis och var några väldigt roliga år. Sen kom livet emellan. Familjen, karriären. Simningen fick vila. Men plötsligt är crawl på allas läppar igen. Och tanken vaknade, att erbjuda crawlkurser med en lite annorlunda twist.

Passionen för vattnet och crawl.
Aqua Wellness kom till eftersom något liknande inte finns. En möjlighet att lära sig crawla av tränare som både summit mycket och tränat andra. Kanske vill du träna med sikte på tävling. Kanske är du mest intresserad av kondition. Aqua Wellness är inte kopplad till någon klubb eller förening. Det gör oss ganska fria och flexibla. Och som alla goda företag jobbar vi för våra uppdragsgivares bästa. Dig.

Vi coachar med Aqua Talk.
Aqua Talk med bone conduction-teknologi ger vi dig direkt respons i din simning. Du hör vad vi säger när du simmar och behöver inte vänta tills du har nått andra kanten för få din instruktion.

Välkommen
Peter Ahlberg
Phone 031180440
Web site www.crawlkurser.com
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this community organization