Huntersmagazine.com

 —
Rating
Likes Talking Checkins
8 0
About Her kan du se Jagtfilm på nettet, iPhone og iPad og læse Danmarks største og ældste netbaserede jagtmagasin redigeret af Steen Andersen.
Description Artikler om alt der vedrører jagt hvis emnet har relevans, er væsentligt eller repræsenterer en form for nyhed. Opdateres løbende med artikler, reportager og kommentarer af Steen Andersen. Medlemmer af Hunters Club modtager ugentligt nyhedsbrev samt jagt optagelser og fra-klip fra Jagtmagasiner (DK4), konkurrencer og jagt-arrangementer. Premium indhold mod betaling i form af vidensbase for jægere med opslagsværker om zoologi, jagtmetoder, lovgivning, skydning, tests, jagt i andre lande og de nyeste videnskabelige opdagelser relateret til jagt.

Desuden mobil app med jagtfilm fra hele verden der løbende opdateres med nyt indhold.
Mission Huntersmagazine.com vil være jægerens foretrukne informationskilde om jagt og har som mission at holde jægere opdateret med hvad der rører sig inden for jagt.
Overview Webbaseret jagtmagasin med løbende publicering af jagtfilm, informative artikler og relevante nyheder for den aktive jæger i ind- og udland. Mobil app til Apple devices med jagtfilm fra hele verden.
Phone +45 20695764
Web site www.huntersmagazine.com
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this producer