Forlaget mellemgaard

 —
Rating
Likes Talking Checkins
62 4
About Nye bøger udkommer hver måned. Bøger med bred appel fra forlaget mellemgaard. Læs mere på www.mellemgaard.dk
Description Forlaget mellemgaard tilbyder at hjælpe forfattere med at virkeliggøre deres drøm om at få udgivet deres manuskript. Ofte henvender værkerne sig imidlertid til ganske snævre målgrupper, og det kan betyde, at en udgivelse kun er mulig, hvis forfatteren er med til at finansiere en del af udgivelsen ved at bidrage med et tilskud eller fondsmidler. Men Forlaget mellemgaard er ikke et selvudgiverforlag. Bliver der skrevet kontrakt på et manuskript, bliver det redigeret, sat grafisk op og korrekturlæst på forlaget, der også sørger for trykningen. Forfatteren tages med på råd i alle aspekter af processen, men det er erfarne fagfolk på forlaget, som sørger for, at det hele bliver udført professionelt. Ligeledes sørger mellemgaard for, at bogen markedsføres og sælges på hele bogmarkedet som både papirbog og e-bog.

Forlaget mellemgaard har som politik at melde meget hurtigt tilbage, hvis et manuskript findes egnet. Hos Forlaget mellemgaard redigeres manuskriptet sammen med en af vores kompetente redaktører og gennemgås derefter af vores korrekturlæser.


Send dit manuskript som vedhæftet fil til:

mellemgaard.forlaget@gmail.com

Eller som post til:

Forlaget mellemgaard ApS
Dannebrogsgade 1
5000 Odense C


Kulturstyrelsen har netop udgivet Bog- og Litteraturpanelets årsrapport: ”Bogen og litteraturens vilkår 2015”. Rapporten fortæller, at Forlaget mellemgaard er det forlag i Danmark, der i 2013/2014 udgav flest nye danske romaner og noveller for voksne (både p- og e-bøger). Også på lyrikområdet er mellemgaard helt i top: Her er forlaget absolut den største udgiver af ny dansk lyrik.

Vi er meget stolte over at kunne tilbyde så mange gode titler på dansk, og vi vil i den forbindelse sige en stor tak til vores dygtige forfattere, der naturligvis er årsagen til, at mellemgaard kan præsentere så fine resultater. En sådan placering på bogmarkedet er noget, der forpligter, så vi vil i fremtiden fortsat arbejde dedikeret på at levere god dansk litteratur til landets mange engagerede læsere.

Uden gode forfattere går det som sagt ikke, så vi indbyder alle – nye som gamle forfattere – til at kontakte os, hvis I skulle ligge inde med et godt manuskript eller en god idé til et bogprojekt.

Læs rapporten: http://www.kulturstyrelsen.dk/bogen-2015/
Overview Forlaget mellemgaard udgiver mange nye titler om året. Vi elsker bøger og vil derfor ikke låse os fast på en snæver udgivelsesprofil. Vi satser bredt, for den gode historie findes i alle genrer og længder. Derfor finder du alt fra børnebøger, romaner, erindringsromaner, selvhjælpsbøger, hobbybøger, sci-fi, fantasy og voksenkrimier til faglitteratur og lyrik.

Vi udgiver forfattere, der appellerer til et bredt publikum såvel som dem, der har en smallere læserskare. Vi byder på kvalitetsunderholdning til alle aldersgrupper, og vi har også næring til både krop og sjæl i form af selvhjælpsbøger. Derudover har vores populære kogebøger også masser af ideer til den sunde livsstil samt fristelser til den søde tand.

Vi kan godt lide den personlige vinkel. Hvad enten det er biografien eller hobbybogen, så ved vi, at der findes mange fascinerende og nyttige erfaringer hos almindelige danskere med spændende skæbner og kreative sind.

Hos mellemgaard kan vi rigtig godt lide at sætte os i lænestolen med en papirbog, men vi ved også udmærket fra egen erfaring, at det ikke altid er muligt. Derfor udgiver vi også vores bøger som e-bøger, så du har adgang til den gode læseoplevelse på farten.

Team mellemgaard består bl.a. af følgende medarbejdere:

Forlagschef
Kaj Sørensen. Født 1968. Uddannet kontor-allround. Erhvervserfaring i forlagsbranchen, den grafiske branche og reklamebranchen. Uddannelse HD i afsætning. Opvokset i Sydjylland, bosiddende i Odense.

Redaktører
Jens Eichler Lorenzen. Født 1974. Mag.art. i litteraturvidenskab. Erfaring med anmeldelse af skønlitterære bøger, redaktionsassistent hos The Journal of Music and Meaning, Center for filosofi, SDU. Oversætter fra dansk til engelsk og kommunikationsarbejde.

Charlotte Levin. Født 1972. Cand.mag. i nordisk med sidefag i religion. Har tidligere arbejdet med bl.a. marketing og kommunikation, som underviser, oversætter og med rådgivning af iværksættervirksomheder. Eksamineret korrekturlæser fra Den Danske Korrekturlæseruddannelse

Jakob Krohn. Født 1965. Mag.art. i litteraturvidenskab med sidefag i religion og supplerende fag på nordisk. Har redigeret bøger for Syddansk Universitetsforlag, fungeret som underviser/censor samt arbejdet i biblioteks- og ungdomsskoleverdenen.

Nichlas Jacobsen. Født 1981. Jyde med cand.mag. i litteraturvidenskab. Har arbejdet som tekstforfatter og oversætter. Har arbejdet med redigering af manuskripter siden midten af nullerne.

Susanne Ove. Født 1954. Korr.mag. i engelsk og spansk. Oversætter fra dansk til engelsk samt fra svensk, engelsk og norsk til dansk. Arbejder derudover som tekstforfatter i musikbranchen.

Anna Line Søgaard. Født 1989. Bachelor i psykologi. Kandidatstuderende. Erfaring med professionel tekstforfatning og korrekturlæsning siden 2011.

Julie Holm Hansen. Født 1991. Opvokset i Haderslev omegn. Bachelor i dansk med tilvalg i skrivekunst. Studerer til cand.mag. i dansk.

Kristian Westh Hugger. Født 1985. Opvokset i Holbæk. Bachelor i litteraturvidenskab med tilvalg i individuelt studium. Kandidatstuderende. Tidligere medredaktør på litteraturvidenskabs studieblad Blæst.

Camilla Holmgaard. Født 1989. Opvokset på Fyn. Uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Har bl.a. arbejdet som journalist ved Kjerteminde Avis og Dagens Medicin. Studerer desuden litteraturvidenskab på Syddansk Universitet.

Ann-Britt Egholm Nissen. Født 1992. Opvokset i det danske mindretal i Sydslesvig, Tyskland. Bachelor i filosofi med tilvalg i skrivekunst. Studerer cand.mag. i filosofi ved SDU i Odense.

Katrine Lund. Født 1990. Bachelor i litteraturhistorie med tilvalg i skrivekunst. Studerer til cand.mag. i litteraturhistorie.

Korrekturlæsere
Solveig Kemp Hessellund Petersen. Født 1968. BA i engelsk og historie. Eksamineret korrekturlæser fra Den Danske Korrekturlæseruddannelse.

Maya Nyholm Jensen (f. 1992). Bachelor i litteraturvidenskab med tilvalg i kommunikation, retorik og formidling. Har tidligere arbejdet i forlagsbranchen med blandt andet korrektur.

Salg, PR & markedsføring
Linett Hindberg. Født 1990. Opvokset i Tønder. BA i Engelsk sprog og internationale studier fra Aalborg Universitet. Hun har læst på Willamette University i Oregon, USA, og har en sprogeksamen fra Cambridge University, England.

Mette Wind Laursen. Født 1986. Vokset op i Kolding. Cand.mag. i designledelse med speciale i markedsføring fra Syddansk Universitet i Kolding samt Designskolen i Kolding.

Grafisk produktion
Forlaget har en inhouse grafisk afdeling, der varetager alle forlagets grafiske opgaver. Mediegrafiker Sabine Puk Sørensen og Tine Wichmann.

Administration og bogholderi
Maria Hedwig Mellemgaard, adm. direktør og økonomichef Kurt Mellemgaard Sørensen, styrer finans og bogholderi.

Forsendelse og bestilling
Forlagets bøger distribueres igennem DBK, en logistikvirksomhed med over 100 års erfaring som leverer til vores kunder og boghandlere m.m. Vores bøger kan bestilles igennem boghandlere, netboghandlere eller vores shop på hjemmesiden, www.mellemgaard.dk eller mail: salg.mellemgaard@gmail.com

Forlaget er etableret i 1998 og er søsterselskab af Forlaget ØKNOM ApS og Forlaget Hedwig ApS.
Phone 23991943 , 65903642
Web site http://www.mellemgaard.dk
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this local business