Dalsgaard Data A/S - Mobiludvikling og sociale medier for virksomheder

 —
Rating
Likes Talking Checkins
0 0
About Vi hjælper virksomheder med at udnytte mulighederne på de sociale medier.
Description I Dalsgaard Data A/S stræber vi mod at give kunden den bedst mulige sparring på, hvordan teknikken kan forbedre eller effektivisere deres forretning. Det kan være udvikling af systemer, der f.eks. gør forretningen mere mobil ved at få adgang til systemerne ude i "marken". Eller at hjælpe brugerne til at få mere ud af Lotus Notes gennem korte kurser.
Mission Vores kunder kunder skal være begejstrede for hvad deres indsats gør for forretningen.
Overview Dalsgaard Data blev etableret i 1998 af John Dalsgaard. Idegrundlaget for virksomheden var lidt anderledes end i dag, nemlig udelukkende “Levering af ydelser indenfor Lotus Notes/Domino og dertil relaterede ydelser”. Siden da er idegrundlaget blevet udvidet til også at indeholde undervisning og produkter.

I 2002 blev Dalsgaard Data A/S medlem af Notesnet.dk, som i dag udgør en vigtig del af netværket af samarbejdspartnere. John Dalsgaard er i dagligdagen også engageret i “driften” af Notesnet.dk. Fra 2005 har John Dalsgaard været formand for foreningen.

I 2006 ansatte Dalsgaard Data A/S Birgitte Dalsgaard. Mens John har fokus på udvikling arbejder Birgitte med opstartspakker til virksomheder samt undervisning i Lotus Notes.

Det er ikke et mål i sig selv at ansætte flere medarbejdere end de 2-3 stykker der pt. er fast-ansatte. Dalsgaard Data etablerer tætte, langsigtede netværk med samarbejdspartnere indenfor relevante faglige områder. På de enkelte projekter indkøber Dalsgaard Data underleverandører med kvalifikationer, der passer til det enkelte projekt

Vores netværk er vigtige for os. Vi udveklser viden og erfaringer, drøfter aktuelle problemstillinger og samarbejder om opgaver. Vores kunder får glæde af dette netværk ved at have indirekte adgang til ressoucer og viden, der rækker ud over, hvad vores virksomhed kunne tilbyde, hvis vi blot var os selv.
Phone +4540566308
Web site www.dalsgaard-data.dk
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this company