Velgørenhedsevents

 —
Rating
Likes Talking Checkins
0 0
About Deltag i velgørenhedsevents der har hjertet det helt rigtige sted. Charityevents.dk planlægger og afholder forskellige events med det ene formål at støtte udsatte børn i Masiphumelele, Cape Town.
Mission At hjælpe udsatte børn med at få mad, medicin og tøj på kroppen.
Overview Deltag i velgørenhedsevents der har hjertet det helt rigtige sted. Charityevents.dk planlægger og afholder forskellige events med det ene formål at støtte udsatte børn i Masiphumelele, Cape Town.

Mere end halvdelen af børnene i de Sydafrikanske townships er smittet med AIDS og de kæmper hver dag, sammen med deres familie, for et bedre liv. Vi vil gerne hjælpe dem. Med vores velgørenhedsevents samler vi penge ind til dem, så de kan få mad, tøj og undervisning.

Konceptet er, at hjælpe udsatte børn og samtidig vide præcis hvad pengene går til. Eksempelvis går ALLE penge til at hjælpe børnene, der er ingen i Charityevents.dk der får løn, vederlag eller lign. Intet går til administration, frokoster, flybilletter eller andet. HELE overskuddet går til velgørenhed. Vi tager selv derned, betaler selvfølgelig selv for rejsen derned og vi er med til at købe det mad og medicin de skal have, så er vi sikre på at hjælpen når frem.
Web site www.charityevents.dk
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this non-profit organization