Gagi Restaurant

 —
Rating
Likes Talking Checkins
755 2991
About Simply the best thing that could've happened to Prishtina!
Description Gagi Restaurant është biznes familjar që punon që nga 17 shtatori 2009, në pronësi të Gagi Group – e cila njëkohësisht është edhe pronare e Foto Gagit (afër Hotelit Grand). Gjendet në qendër të Prishtinës – afër vendparkimit të Ministrisë së shërbimeve publike, ish Shtëpia e Mallrave e Re – Gërmia.


Tani, në Gagi Restaurant ushqimi përgatitet nga furra me qymyr Josper Charcoal oven e cila sipas testeve dy-javore që i kemi bërë, ka marrë notën 10 nga ju të dashur klientë.
Furra Josper e cila është e instaluar në Gagi Restaurant ka marrë çmime ndërkombtarisht të njohura. Kjo furrë jo vetëm që bënë pjekjen e mishit, ushqimit te detit, perimeve dhe brumërave të ndryshme me qymyr, por edhe avulli i krijuar nga kjo pjekje i jep ushqimit një aromë e shije të përkryer.
Gagi Restaurant furnizohet me biftek të freskët çdo ditë nga e hëna deri të shtunën, ndërsa me peshk të freskët 2 deri në 3 herë në jave. Bifteku dhe Peshku, si ushqimet kryesore të Gagi-t, tani kanë edhe shijen e merituar: shijen e qymyrit (prushit) – shije e cila të bënë ta shijoni ushqimin tanë të freskët edhe më shumë.
Familja Gagica ju mirëpret me shumë dashuri. Komentet dhe kritikat e juaja do të merren parasysh dhe do të inkorporohen në MENU-në e re të cilën jemi duke e përgatitur.


NEW!!! GAGI RESTAURANT INTRODUCES THE JOSPER CHARCOAL OVEN, PASSION FOR GRILLING.
Josper is an elegant combination of a grill and an oven in a single machine.
It is aimed at a very demanding profession: the HoReCa sector. It is also highly rated by Steak Houses, Brasseries, Tapas Bars, Bistro-cafes, Traditional restaurants, Mediterranean
cuisine…
A Josper is a hybrid……. It is first and foremost a grill but the secret of what it adds to whatever is cooked on it - whether steaks, chicken, fish, vegetables or anything enterprising chefs can turn their hands to - is that it has a front door which, when closed, ensures that none of the natural moisture or flavor escapes. More often than not, a Josper is described as an oven, although grilling is its primary role. Burning top-quality charcoal, the Josper is, in layman's terms, the hottest indoor barbecue available.
Phone + 386 (0) 49 522 511
Web site http://www.gagicafe.com
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this restaurant / cafe