Студент FM 92.9 - Универзитетско радио

Radio station
Rating
Likes Talking Checkins
26 0
About stream/стриминг: http://goo.gl/r7bGh
Description 02 3222 907 (редакција)
02 3222 909 (студио)
Overview Студент FM 92.9 - Универзитетско радио е радио станица во состав на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, Република Македонија.


Web site http://goo.gl/r7bGh
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this radio station