Leef je gevoel

 —
Rating
Likes Talking Checkins
3 0
About Leef je gevoel! Coaching in zijn meest natuurlijke vorm van de Wandelcoach Zwolle
Description “Leef je gevoel!” (de naam zegt het al) legt tijdens het coachen de nadruk op het gevoel. Het is niet altijd een kwestie van rationeel de voor- en nadelen tegen elkaar afwegen. Vaak is intuïtie een goede raadgever. Bert Bouwer, je wandelcoach, is zelf hoogsensitief. Hierdoor voelt hij snel aan waar de schoen wringt. In combinatie met theoretische kennis en de noodzakelijke werk- en levenservaring weet hij van elke gezamenlijke wandeling een bijzondere en waardevolle belevenis te maken.

Omdat je in dezelfde richting wandelt, praat het heel ontspannen. Je kunt rustig nadenken over een vraag of een reactie. Dit werkt zowel voor de coach als voor jou heel prettig en kan leiden tot interessante, persoonlijke gesprekken die je handvatten bieden om verder te gaan.

In diverse natuurgebieden in het Oosten van Nederland zijn routes uitgezet, waar we al wandelend individueel dieper ingaan op een probleem of een thema bespreken als groep.

De geplande themawandelingen staan hier vermeld. Wil je je individueel aanmelden of juist graag met een groep, aarzel dan niet om contact op te nemen. Je vindt de gegevens op de contactpagina.
Phone 06-46025611
Web site http://leefjegevoel.nl
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this coach