Вработување КОМ

Website
Rating
Likes Talking Checkins
192 0
About Нашето мото е: Вашето вработување е наша грижа и обврска!!! http://www.vrabotuvanje.com.mk/
Mission Нашата мисија е да произведеме побрз, поевтин и ефикасен пакет на услуги за вработување, како и да влееме надеж кај невработените за наоѓање на работа.
Overview Facebook фан страницата на Вработување КОМ е наменета исклучиво за рекламни цели на Вработување.ком д.о.о. и не е одговорна за содржините кои се поставени од страна на фановите на истата.
Коментарите, мислењата како и сите материјали, но и оние содржини со навредлив карактер кои ги поставуваат фановите на Facebook фан страницата на Вработување КОМ го застапуваат само личното мислење на поединците, а по никој основ ставот на компанијата, и според тоа, тие поединци се одговорни за поставувањето на горенаведените содржини.
Вработување.ком д.о.о. го задржува полното право без претходно известување да го отстрани оној материјал од Facebook фан страницата на Вработување КОМ кој ќе го оцени за навредлив за фановите на страницата на било кој начин (врз основа на пол, раса, економски статус или пак политичка определба).
Вработување.ком д.о.о. може да прибира, обработува, користи и чува лични податоци во согласност со Законот за заштита на личните податоци, и во согласност со oстанатите прописи на Република Македонија. Сите лични податоци од профилите на корисниците на никаков начин и за никаква цел нема да бидат искористени вклучувајќи статистички или пак маркетиншки цели на Вработување.ком д.о.о.
Phone 3230 - 091
Web site http://www.vrabotuvanje.com.mk
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this website