Singles party nights in Skopje

 —
Rating
Likes Talking Checkins
1 0
About Забави и коктели во Скопје .
Description Singles - Libero Party in Skopje 21.12.2013 //
-Старт 22.00 Сабота 21.12.2013 Мезе-бар Сопотско
(ex Зодијак) до Влада на РМ - Латино & Поп Парти .
Влез слободен
За резервации на маса во инбокс на страна ....
НАЈДОБРИТЕ МЕНАЏЕРИ СЕ СО НАС , НАЈУБАВИТЕ ЛУЃЕ, НАЈУБАВИТЕ ЖЕНИ И МАЖИ - ЌЕ БИДЕ ЛУДООООООО !!!!

Сингле-либеро забавa (отворена за сите - влез слободен)

Дојдете на најдобрите журки во градот каде пеат најдобрите , се веселат најдобрите и слободните .

Поради големиот интерес ве замолуваме да си резервирате место на странава .

Влезете во кругот на позитивните , успешните , среќните , несрамежливите и либералните синглес-либеро .

Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this community