Oxford School - Krusevac

 —
Rating
Likes Talking Checkins
1 0
Description Oxford School, škola stranih jezika, osnovana je 1998. i od tada uspešno organizuje tečajeve engleskog, nemačkog, francuskog, italijanskog i španskog jezika za decu i odrasle.

Osnivač škole je Mirjana Grandov Lacić, diplomirani filolog za engleski jezik i književnost. U saradnji sa timom predavača, mladih ali iskusnih filologa i pedagoga, entuzijasta koji svoje znanje i predavačko umeće neprestano usavršavaju pohadjanjem stručnih seminara i praćenjem inovacija u nastavi, ona školu vodi uspešno već više od decenije.

Tečajevi za decu organizovani su u malim grupama uz korišćenje najsavremenijih metoda rada po programima renomiranih stranih izdavačkih kuća (Longman, Oxford i Cambridge University Press za engleski, Klett za nemački, CLE International za francuski, Edizioni Guerra za italijanski, Edi Numen za španski jezik).

Pored nastave, škola za decu organizuje i brojne vannastavne aktivnosti kojima ih podstiče na druženje i saradnju van časova, a tu spadaju: predstave na kraju školske godine koje već tradicionalno izvodimo na sceni kruševačkog pozorišta, zajedničke proslave Nove Godine, prolećni izleti, djačko-sportske igre, maskenbali, različite radionice, priredbe, svečana uručenja diploma i slično.

Škola poseduje bogatu biblioteku koja polaznicima pruža mogućnost da svoje znanje jezika dalje usavršavaju čitanjem različitih časopisa i beletristike. Takodje, preko škole možete nabaviti sve knjige koje vam se dopadaju, kao i stručnu literaturu za učenje jezika - udžbenike, rečnike, gramatike, audio i video materijale, a možete biti i godišnji pretplatnik časopisa na nekom od pet jezika koji se uče u našoj školi.

Škola organizuje i pripremne kurseve za polaganje ispita za medjunarodno priznate diplome Cambridge univerziteta: FCE (First Certificate of English), CAE (Certificate of Advanced English) i CPE (Certificate of Proficiency in English).

Kao posebnu pogodnost, u saradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom, Britanskim Savetom (British Council), škola svojim mladjim polaznicima, uzrasta od 8 do 12 godina, pruža mogućnost polaganja Cambridge ispita za najmladje (YLE - Young Learners English) u prostorijama škole, koji su dobar uvod i priprema za polaganje kasnijih ispita (FCE...), velika su motivacija za dalje učenje, sprovode se po medjunarodnim standardima i pružaju uvid u realno jezičko znanje kandidata.

Tečajevi za odrasle (standardni i specijalizovani) organizovani su u malim grupama, po programima renomiranih stranih izdavačkih kuća uz korišćenje najsavremenije kognitivno-komunikativne metode sa težištem na komunikativni stil (svi tečajevi su komunikacijski).
Phone 00381 37 443 019
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this local business