8hajgare

Just for fun
Rating
Likes Talking Checkins
1957 0
About Official Website www.8hajgare.com
Description Faqja 8hajgare u themelua në dhjetor të vitit 2002. Ai është regjistruar dhe licencuar nga Komisioni i Pavarur për Media i Republikës së Kosovës.

8hajgare lindi si një nevojë për t’iu përgjigjur zhvillimeve më të fundit që kanë ndodhur në Kosovë dhe afrimit gjithnjë e më të madh me Shqipërinë. Duke parë interesimin e qytetarëve të Kosovës, duke qenë vazhdimisht i pranishëm në Kosovë në mbulimin e ngjarjeve të mëdha, por edhe të jetës së përditshme.
8hajgare nisi zyrtarisht transmetimet më 31 dhjetor 2002 dhe sot ka afro 90 punonjës, një ekip tepër profesional, i gjithi i Kosovës, ashtu si dhe një pjesë e rëndësishme e programeve që janë në transmetim.

8hajgare ka si qëllim t’i sjellë dhe t’i bëjë të ndihen më afër shqiptarët. Motoja jonë është: Jemi Një. Të jemi një me shikuesit tanë, të jemi një si shqiptarë dhe të synojmë që edhe si televizion të bëhemi dhe të mbetemi numri Një në Kosovë.

8hajgare synon të ketë një program cilësor, t’i informojë por edhe t’i argëtojë njerëzit. Një program që i dedikohet të gjitha shtresave të shoqërisë dhe të gjitha moshave. Ekrani i Klan Kosovës kërkon t’u ofrojë shikuesve të tij lajmet dhe emisionet më të mira, ku përveç informacionit ata të gjejnë qetësi, çlodhje, kënaqësi dhe jo presion, zhurmë, alarm, stres.

8hajgare sapo ka nisur rrugëtimin e tij mediatik dhe ndihet i sigurtë se do ia dalë. Mos harroni: Jemi Një
Phone +37745..........
Web site http://www.8hajgare.com
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this just for fun