CHARA TSVET

Shopping & retail
Rating
Likes Talking Checkins
2 43
Description Здравейте !

Това сме ние - Пепа и Иван Иванови - флористи, аранжори, декоратори и вълшебници в бутик -ателие CHARA CVET. Живеем и творим на принципа - ''Животът е забавно творчество!''
Стартирахме нашият бизнес в бутик "Чара Цвет" в гр. Бургас през 2003 г. и от тогава до днес не сме преустановявали дейността си. През този период ние непрекъснато работихме, развивахме се и доказвахме себе си и спечелихме много клиенти и приятели. Многократно за нас и нашата дейност бяха публикувани статии в бургаските медии и най- вече във вестник ''Черноморски Фар" - уважаваният бургаски ежедневник.

В бутик ''Чара Цвет" изработваме:
- Букети (Класически букети; Бонбонени букети; Арт букети; За официални случаи; За повод и без повод; За сватбени партита; За деца и детски партита; За мъже; За чествания.);
- Композиции в съдове и кошници;
- Пана за стена;
- Украси и декориране на помещения;
- Аранжировки с естествени цветя (отрязан цвят), сухи и изкуствени цветя и аксесоари, както и със саксийни растения;
- Ръчно изработени букети с бонбони, както и кошници с аранжировки с бонбони и плодове;
- Различни уникати - ръчно изработени: арт сувенири,флорални аксесоари и малки вълшебства - талисмани и амулети;
- Ръчно изработени луксозни пликове и картички, луксозни опаковки на подаръци.
Работим и по идеи на клиентите. Доставяме цветя и подаръци на адрес гр. Бургас и до всяка точка в страната. Забавлявайте се и станете наши приятели. Ще намерите полезна и развлекателна информация за цветята, аранжирането на цветята, забавни и нестандартни идеи за цветен дизайн, съвети за отглеждането на цветя, цветен хороскоп и зодиак, вдъхновяващи истории за богове,обикновени хора, любов, приятелство, чудеса и вълшебства. Ще разберете много неща за света на билките, скъпоценните камъни и тяхното влияние над нас.Това е кралството на Чара Цвет.
Можете да ни пишете винаги и по всяко време в нашата страница или на E-mail: butikchara@abv.bg. Молим най-любезно - пишете на кирилица, а не на шльокавица - така ще избегнем грешки и недоразумения. Можете да ни се обаждате и на моб. тел. 0899 007 758 (тук молбата ни е това да става не по-рано от 09:00 ч и не по-късно от 19:30 ч от понеделник до събота включително - все пак не сме телефон на доверието). За нас ще бъде огромно удоволствие да работим и творим заедно с вас.
Phone 0899007758
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this shopping & retail