Brottscentralen

 —
Rating
Likes Talking Checkins
5593 0
About Sveriges enda dagliga tv-program om kriminalitet där tittaren är med och bygger innehållet. Se oss i Aftonbladet TV och Investigation Discovery.
Description Brottscentralens koncept bygger på att ni är med oss. Förutom att vi i redaktionen har en ständig kontakt med olika polisdistrikt runtom i landet uppmuntrar vi våra tittare att följa och delta i händelseutvecklingen via Facebook och Twitter. Ni kan även höra av er direkt till redaktionen på tips@brottscentralen.se eller 08-725 22 63, vid kontakt med Brottcentralens redaktion garanterar vi källskydd. Ni kan också tipsa oss från era smartphones genom appen Tipsa. Och jag som mestadels sköter den här sidan heter Hanna Aler Sjöqvist, mig når ni på hanna.aler.sjoqvist@aftonbladet.se. Hoppas att ni gillar oss, vi gillar er!!

Vill ni tipsa Polisen, ring 11414.

Brottscentralen ser fram emot ett aktivt deltagande från en engagerad publik, följ och kommentera gärna våra inlägg. Vi uppmuntrar till en god dialog och för att skydda användare från kränkningar råder blockeringar av svordomar och vissa andra uppenbart kränkande tillmälen på vår sida. Upprepade kränkningar kommer resultera i att användare kan blockeras från sidan.
Web site http://tv.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/brott-och-straff/brottscentralen/
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this tv show