ØSTERBRO SKATEPARK

 —
Rating
Likes Talking Checkins
0 0
About Skate Parken i Fælledparken på Østerbro
Description Gruppen:
Vi er en gruppe, der arbejder for at gøre skate banen til et sikkert og fedt sted at være for ALLE, der kan lide at skate. Vi arbejder målrettet for at der skal orienteres TYDELIGT på banen, og på området om at det ikke er en legeplads, også selv om de af kommunen opsatte skilte, siger at børn helt ned til 5 års alderen kan bruge stedet.

Vores mening er at børn der ikke er store nok til/har overblik nok til selvstændigt at færdes på cykel på vej og gade, bør ikke benytte andre områder end streetarealet, indtil de er dygtige nok, har lært hvordan man begår sig og ikke er til fare og gene for andre.

Vi skelner ikke imellem de forskellige genre, men vil bidrage med, at man skal respektere hinanden og vil arbejde for at alle genre inden for skater miljøet/brugere af parken skal have lov til at være der, og imod at nogen bliver diskrimineret.

Dette er ikke en officiel side for Fælledparkens Skate Park (der skal man se på kk.dk), men en gruppe på Facebook, for dem der bruger Fælledparkens Skate Park, som ligger på Østerbro. Der af navnet.

Derfor forbeholder vi os ret til at slette kommentarer og indlæg der forsøger at opildne til at nogen skal diskrimineres og/eller chikaneres, som fx. at "Skate Boards, rulleskøjter, løbehjul eller BMXer skal smides ud, det er VORES park", eller kalder nogen navne eller håner.

Vores holdning er som Kbhs Kommunes at det IKKE en legeplads og har aldrig været tiltænkt som sådan, men en skate park hvor Skate Boards, rulleskøjter, løbehjul eller BMXer i fællesskab kan dyrke deres sport.

Formål:
Østerbro Skatepark er en gruppe, hvor man kan se hvad der sker, bytte, sælge, købe, arrangere, mødes, dele, orientere og hygge.
Ved at samle os kan vi dele info, planlægge events, give praktiske oplysninger, bytte, købe, forære ting indbyrdes, komme med tips og rabatkoder til nettet, dele billeder og videoer fra parken, og finde ligesindede...

Så for os i denne gruppe er vi alle lige, uanset hvad vi kører på eller med!

Vi kan også sammen få en dialog med kommunen omkring forbedringer, forslag og problematikker.

Have fun!
SKATE DONT HATE!!!Nyttige info/adresser:
Kontaktpersoner på Københavns Kommune (hvis du har spørgsmål eller kommentarer til de ansvarlige for Skate Banen):

Henriette Lunn Vonsbæk, email ZI0G@tmf.kk.dk


Historie:
Skater kulturen spænder bredt og har sit udspring i surfer kulturen. Surfere fandt på at sætte sejl på deres brædder og så var der Windsurfing, og snowboards er vinterudgaven. De satte også rulleskøjtehjul under, og long boards var de første skate boards.

Skate boards var altså en sammelsmeltning af to genre, og de blev samlet til løbehjul via cykler, der pt. er verdens hurtigsvoksende sport.

BMX cykler er også en del af kulturen, og der er efterhånden utallige forskellige former inden for hver genre, med fx. rulleskøjter, der er opdelt i side-by-side og in-liners, og Healeys, hvor hjulene er integreret i selve gummiskoen er en helt ny form. Der er hele tiden nye trends og tendenser, og alle skal være velkommene!

Den ny-indviede skate park er afløser for den gamle skate park, og er finansieret gennem fonde til almennyttige formål, og skal iflg formålsbeskrivelsen "tilgodese alle tendenser inden for skatekulturen og de gamle brugere af parken; Skate Boards, rulleskøjter, løbehjul og BMXer.
Web site http://onlineunderskrift.dk/underskriftsindsamling/2834-Underskrift-slettet/#div_signatures
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this community