Kindertherapie Praktijk Villa Reusachtig I Gouda I Utrecht

 —
Rating
Likes Talking Checkins
2 0
About Villa Reusachtig helpt je om psychische klachten te verwerken. Waardoor jij de ruimte ervaart om tot nieuw gedrag te komen. Neem vandaag nog contact op!
Description Villa Reusachtig is dé plek voor kinderen, jongeren en hun ouders/opvoeders. In een veilige en betrouwbare omgeving leren wij jullie om gemakkelijker, vrijer en vreugdevoller in het leven te staan.

In onze werkwijze gaan wij uit van jouw eigen kracht. Zowel de kracht van jou als ouder/opvoeder als de kracht van het kind. Dat betekent dat wij aansluiting zoeken bij jouw/jullie situatie, omstandigheden en mogelijkheden. Zodat er oplossingen worden gevonden waar je daadwerkelijk iets aan hebt. Bij Villa Reusachtig helpen we je om psychische en/of lichamelijke klachten te verwerken. Waardoor jij, in het hier en nu, volledig de ruimte ervaart om tot nieuwe gedragskeuzes te komen.

Neem een kijkje bij onze individuele begeleiding of bij onze groepsbehandelingen voor een geschikte aanpak. http://www.villareusachtig.nl
Mission In onze visie wordt iedereen als een prachtige diamant geboren. Helemaal perfect! In de loop van ons leven raken we “onder het stof”. Dit kan zijn doordat we angst of onzekerheid ontwikkelen.

In de Villa helpen gediplomeerde deskundigen jong en oud om hun bijzondere diamant weer te laten schitteren!
Pharma Safety Info Onze visie is Vreugdevol vooruit! Het leven is een ontwikkeling, een reis. Die we het liefst gelukkig afleggen. In onze begeleiding kunt u van ons betrokkenheid, bevlogenheid en betrouwbaarheid verwachten.
Phone 0182-756806
Web site http://www.villareusachtig.nl
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this personal blog