Sinqeriteti

Website
Rating
Likes Talking Checkins
7477 0
About All-llahu i Madhërishëm thotë: “O besimtarë, frikësojuni All-llahut dhe jini me ata që janë të sinqertë!”(et-Teube,ll9)
Mission Predikimi i Islamit
Web site www.sinqeriteti.com
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this website