Pampers

Product / service
Rating
Likes Talking Checkins
233 0
About Gondoskodunk a babák vidám és egészséges fejlődéséről.
Mission Szerintünk minden anyuka hős - hogy megköszönjük ezt nektek, szeretnénk egy olyan közösségi légkörben szórakoztatni titeket, ahol azok lehettek, akik valójában vagytok.
Overview Nyugodt éjszakák, játékos nappalok

A Pampers a kisbabák fejlődésének minden szakaszában gondoskodik arról, hogy a baba tiszta maradjon, és kényelmesen érezhesse magát. Újszülött kortól a szobatisztaságig odafigyelünk gyermekére, hogy kényelmesen és vidáman növekedjen.

Házirend:

A Pampers Facebook oldala azért jött létre, hogy megfelelő fórumot biztosítson Neked és a Pampers rajongóinak, hogy megosszhassuk a gyermekekkel kapcsolatos örömeinket, tanácsainkat. Bár a Pampers és a Procter&Gamble nem ellenőrzi a Facebook oldal minden bejegyzését, fenntartjuk magunknak a jogot az olyan bejegyzések törlésére, amelyek:

(a) becsületsértőek, gyalázkodóak, rágalmazóak, becsmérlőek, gyűlölködőek, zaklatóak, fenyegetőek, ill. obszcének;
(b) szerzői jogokat ill. szellemi tulajdonjogokat sértenek;
(c) illegálisak, ill. a törvénybe ütköző tevékenységre buzdítanak;
(d) tisztességtelenek, megtévesztőek vagy félrevezetőek;
(e) szexuális, vagy más egyéb módon bántó kép-, illetve hanganyagot tartalmaznak;
(f) kéretlen tartalmat vagy versenytársakkal kapcsolatos információt tartalmaznak, illetve az oldal számára technikai fennakadást okoznak;
(g) nem a témával kapcsolatosak;(h) bármilyen helyi, állami, vagy nemzetközi jogba vagy szabályozásba ütköznek.

Tájékoztatunk továbbá, hogy a Pampers oldalon a beszélgetésekben aktívan részt vevő felhasználók elfogadják, hogy a Pampers az általuk megosztott tartalmakat (pl.: kommentek, kérdések, képek, videók, stb.) kiemelje vagy megossza a Pampers oldalon.

Felhívjuk a figyelmet arra is, hogy az oldalon nem általunk megosztott vélemények nem feltétlenül tükrözik a P&G véleményét. Továbbá a P&G-t semmilyen felelősség nem terheli a rajongók és vendégek által megosztott állítások, információk, tanácsok és megjegyzések helyessége miatt. A P&G az oldal minden rajongóját arra bíztatja, hogy tartsa tiszteletben a közösség minden tagját, és hogy viselkedjen a Facebook szabályzatának megfelelően. A több alkalommal is a fenti kategóriákba eső tartalmakat megosztó személyek, ezen a rajongói oldalon blokkolásra, illetve eltávolításra kerülnek.
Web site www.pampers.hu, www.pampers.com,
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this product / service