Dell

 —
Rating
Likes Talking Checkins
74640 0
About A Dell több, mint 26 éve segíti világszerte az országokat,közösségeket és ügyfeleket abban,hogy a technológiai segítségével valóra válthassák álmaikat.
Description Cégünket Michael Dell alapította 1984-ben a texasi Austiban, egy addig példátlan ötlettel: azáltal, hogy közvetlenül értékesítünk számítógépes rendszereket ügyfeleinknek, a lehető legjobb megoldásokkal kell kiszolgálni igényeiket.

Mission A technológia segíthet felfedezned a valódi képességeidet. Előrébb vihet. Méghozzá gyorsabban. De csak akkor, ha az a technológia azon fáradozik, hogy megfelelő megoldásokat nyújtson a való élet problémáira. Mi a Dell-nél így definiáljuk a sikert. Olyan egyszerű és könnyen kezelhető megoldásokat készítünk, amelyek csökkentik a komplexitást és segítenek arra összpontosítani, hogy azt csináld, ami Neked és a vállalatodnak is a legmegfelelőbb. Te inspirálsz minket. Együtt fenntartható sikereket érhetünk el, a kihívásokat lehetőségekké változtathatjuk, az életeket jobbá tehetjük…és akár még többet is elérhetünk.
Dell – The power to do more.
Phone 06 80, 016-157
Web site www.dell.com
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this computers / technology