LajmiFundit.al

 —
Rating
Likes Talking Checkins
6102 109
About Portali informativ LajmiFundit.al nga viti 2009, sjell lajmet minute pas minute, sic ndodhin.
SQARIM: S`do te lejohen komente qe shkelin etiken!
Description Lajmifundit.al, Lajmifundit.com, informacion ne kohe reale nga Shqiperia, Kosova, rajoni dhe kudo ku ka shqiptare ne Bote
Mission Information in real time!
Phone +355683536950
Web site http://lajmifundit.al
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this media / news / publishing