Konjeniški klub Grič

 —
Rating
Likes Talking Checkins
24 42
About Poletne počitnice s konji za otroke. Jahanje, čiščenje hleva, izleti v naravo. Preveri celoten program na http://jahanje-ljubljana.si/pocitnice-s-konji/
Description V Konjeniškem klub Grič se spletajo prve vezi med otroci in konji. Otroke čaka ponika Naja, luštna črno-bela konjička, ki se zna igrati z žogo, na svojem hrbtu pa otroke ponese v čudovito doživetje.

Jahanje konjev lahko doživite praktično sredi Ljubljane, pri hotelu Mons oziroma blizu Lesnine Brdo, le dobro minuto z obvoznice.

Jahanje za otroke na poniki Naji traja pol ure. Najo najprej skupaj pripravimo za jahanje, malo pokrtačimo, osedlamo, potem pa jo otrok odpelje v manežo (prostor za jahanje). Najprej se naučimo, kako konjička pravilno zajahati, potem pa gremo jahat.
Na Najinem hrbtu otroci delajo različne vaje za ravnotežje (miganje s prstki, jahanje z eno roko, jahanje z zaprtimi očmi), se žogajo in pobirajo kozarčke.
Otroci te starosti so namreč še premajhni za resno učenje jahanja, zato jim konje in jahanje približamo skozi igro, obenem pa krepimo njihove motorične sposobnosti.
Včasih se odpravimo tudi na sprehod do bližnjega sadovnjaka in nazaj.

Poni jahalne urice za otroke so najbolj primerne za otroke med 2. in 7. letom starosti (teža nekje do 35 kg).
Hkrati so tudi čudovita rekreacija, novo doživetje pa tudi pridobivanje občutka za živali.

Večina otrok je nad Najo tako navdušena, da ob koncu jahanja nočejo z nje :)

Phone 041 246 117
Web site http://www.jahanje-ljubljana.si
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this small business