Lengyelország - idegenforgalom

 —
Rating
Likes Talking Checkins
290 514
About Lengyel Nemzeti Idegenforgalmi Képviselet oldala
Description Turista Információk Lengyelországról

Magyarországon:
Lengyel Nemzeti Idegenforgalmi Képviselet
Budapest, Károly krt. 11.
Tel.: 1/269-7809
Fax: 1/269 7810
Nyitvatartás: Hétfőtől csütörtökig: 10:00-17:00, Pénteken: 10:00-16:00-ig.

Lengyelországban körülbelül 370 turisztikai információs központ és iroda van. Ezek főként a nagyobb városokban és a turisztikai szempontból érdekes településeken találhatók, és „i” betű jelöli őket. A turisztikai információs központok feladata elsősorban az, hogy széleskörű tájékoztatást adjanak az érdeklődőknek az adott településről és a legközelebbi környékéről. Tanácsot és segítséget is lehet itt kapni. A központokban adott tájékoztatás professzionális színvonalú, és egyre gyakrabban idegen nyelvű is elérhető.

A központban hozzá lehet jutni ingyenes reklámanyagokhoz , lehet vásárolni különféle nyelvű térképeket, útikönyveket, és reklámtárgyakat. Ajánlanak helyben elérhető szolgáltatásokat is.


Hogyan találjuk meg?

A turista információt megtaláljuk a pályaudvarokon, reptereken vagy a városok központjában.
IT (Informacja Turystyczna) jellel vannak ellátva vagy „I” betűvel.
Nyitva tartásuk függhet a turista forgalomtól. Turista szezonban (jún.-aug.) ill. hétvégén 21.00 vannak nyitva, általában azonban 8.00 – 16.00. A szükséges információkat helyben kapjuk meg vagy telefonon, e-mailen vagy faxon.

Miben segíthetnek?

A turista információs pontok segítenek a látogatónak a legoptimálisabb városnézési útvonal kiválasztásában, szálláskeresésben, eligazítást adnak a tömegközlekedés árairól, tájékoztatnak rendezvényekről, érdekes turista útvonalakról. Kaphatunk itt prospektusokat, térképeket, útikönyveket a városról és a régióról. Információkat kaphatunk az orvosi ügyeletekről, boltokról, kedvezményekről. Rendelhetünk taxit, foglalhatunk asztalt étteremben vagy segítséget kérhetünk autóbérlésnél.

Turista Információ és idegenvezetők

Sok lengyel városban, nemzeti parkban, idegenforgalmi látványosságoknál igénybe vehetjük az idegenvezetést lengyelül, vagy egyéb idegen nyelven, s nagyon korlátozott számban magyarul.

Lengyelországban nem nehéz találni városi, turista vagy speciális idegenvezetőt, (beszkidi, tátrai, szudétai hegyi vezetők, stb). Saját igényeinknek és szükségleteinknek megfelelő idegenvezetőt találhatunk.
Mission Segítséget és támogatást nyújtása azon magyaroknak, akik Lengyelországba utaznának.
Phone +36 1 269-7809
Web site lengyelorszag.travel
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this local business