I ♥ Kőszeg

 —
Rating
Likes Talking Checkins
155 0
About www.szeretlekmagyarorszag.hu - info@szeretlekmagyarorszag.hu
Description Ez az oldal a Szeretlek Magyarország Médiacsoport tagja. Célunk a színvonalas közösségi tartalomszolgáltatás.

Oldalunk politikamentes, kérjük, ezt, a hatályos magyar jogszabályokat, valamint a Facebook szabályait tartsd tiszteletben.

Bármilyen, az oldal tematikájába illeszkedő információt, képet, videót feltölthetsz vagy belinkelhetsz. Tartalmaink 60-70%-a közösségi tartalom, ami számunkra legalább annyira értékes, mint amit mi adunk hozzá.

Oldalainkat a www.szeretlekmagyarorszag.hu oldal látja el professzionális újságírói tartalommal, portálunkat kimondottan ezzel a céllal hoztunk létre.

A közös élmények, a közös emlékek, a közös tenni akarás mozgatja a rajongóinkat. A témaválasztásunk is ehhez igazodik. Nem azt keressük, ami nem működik, hanem azt, ami igen. Jó programokat, jó helyeket, jó kezdeményezéseket, jó példákat. Fontosnak tartjuk a helyi fesztiválokat, koncerteket, kiállításokat, helytörténeti, kulturális, építészeti, gasztronómiai érdekességeket, a civil szervezetek és kis közösségek bemutatását. Téma lehet bármi, ami összeköt és előremutat.

Közösségi alapon szerveződünk, vagyis bármikor csatlakozhatsz, ha úgy érzed, van mondanivalód, és szívesen kipróbálnád magad.

Kérjük csak jogtiszta (saját) képet tölts fel hozzánk. A fotód feltöltésével, megosztásával hozzájárulsz ahhoz, hogy a képed ezen a Facebook oldalon vagy a Szeretlek Magyarország weboldalon adminként is megjelentessük, a neved, és ha van hivatalos Facebook-oldalad, akkor az oda vezető link feltüntetésével. Célunk, hogy ezzel a képed minél több rajongónkhoz jusson el, és a te oldalad is minél nagyobb reklámot kapjon. Illetve szeretnénk, hogy ezáltal egyetlen nagy best of album-gyűjteményben a legjobb fotók utólag is elérhetőek maradjanak az oldalunkon.

Ha a képet utólag mégis levetetnéd, ezt kérésedre haladéktalanul megtesszük, amennyiben jelzed ilyen irányú kérésed az info@szeretlekmagyarorszag.hu oldalon.

Bármilyen más kérésed-kérdésed van, ezen az e-mail címen megtalálsz bennünket.

SZERETLEK MAGYARORSZÁG MÉDIACSOPORT - ÉRTÉKEK ÉS ÉLMÉNYEK
Web site http://www.szeretlekmagyarorszag.hu
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this community