Pampers

 —
Rating
Likes Talking Checkins
372950 0
About Bebe nadahnjuju, Pampers stvara.
Description Za nas je svaka mama SuperMama pa vam, u znak zahvalnosti za sve što radite za svoje dijete, donosimo novu mogućnost zabave unutar zajednice u kojoj možete biti upravo ono što jeste.

http://www.pampers.com.hr
http://twitter.com/PampersHr
http://www.youtube.com/user/pampershr

Za pritužbe ili pohvale na naše proizvode kontaktirajte našu službu za odnose s potrošačima od 9-17 sati radnim danom na 01/6690 330 ili putem maila na infocroatia.im@pg.com


Pravila lijepog ponašanja:

Stranica Pampers Hrvatska na Facebooku kreirana je sa svrhom da postane mjesto zabave za fanove, gdje mogu dijeliti ideje i razgovarati o Pampersovim proizvodima i promocijama. Iako Pampers i tvrtka Procter & Gamble (P&G) ne nadziru svaku objavu, molimo vas da imate na umu da zadržavamo pravo uklanjanja objava i fotografija koje:

- su klevetničke, pogrdne, uvredljive, pune mržnje, uznemirujuće, prijeteće ili opscene,
- narušavaju autorska prava ili nečije intelektualno vlasništvo,
- dopuštaju ili promoviraju protuzakonite aktivnosti,
- su lažne, obmanjujuće ili pogrešne,
- su na bilo koji način seksualne ili uvredljive, vizualno ili tonom,
- sadrže spam ili su namijenjene da uzrokuju tehničke smetnje na ovoj stranici,
- na bilo koji način spominju / prikazuju konkurentske marke ili proizvode,
- nisu sukladne temi stranice te
- krše bilo koji zakon ili regulativu.

Imajte na umu da sudjelovanjem u razgovorima o Pampersu na Facebook-stranici (npr. ostavljanjem komentara, pitanja, slika, videa, itd.) potvrđujete da Pampers može istaknuti ili objavljivati vaš sadržaj na Facebook-stranici Pampers Hrvatska.

Tvrtka Procter & Gamble (P&G) nužno ne podržava informacije, mišljenja, tvrdnje i savjete koje objavljuju fanovi P&G-a, niti ne preuzima odgovornost za njihovu točnost. Pampers moli fanove ove stranice da poštuju druge članove ove društvene grupe, kao i Facebookove upute u vezi objavljivanja različitih sadržaja. Osobama koje ponovno objave materijal koji pripada jednoj od gore navedenih kategorija zabranit će se pristup ovoj stranici.
Overview Za miran san i razigran dan!
Uz Pampers svaka beba može ostati čista i osjećati se ugodno u svakoj fazi svojeg razvoja i odrastanja. Mi brinemo za vaše maleno, još od samog rođenja, kako bi proces odrastanja bio što ugodniji i sretniji.
Web site http://www.pampers.com.hr
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this baby goods / kids goods