Ami Event

 —
Rating
Likes Talking Checkins
4961 358
About Ju sillni Njerezit, Ne sjellim Festen.

Tirane - Pallatet Agimi
+355 69 42 48 918
Durres - Qendra BlueStar
+355 69 43 05 233
Description Ështe kompania e parë e shërbimeve në Shqipëri: Misioni i saj është: Ti ofrojë Kompanive dhe Individëve një shërbim unik në dizenjimin e eventeve dhe menaxhimin e tyre duke kombinuar shërbim me kualitet të lartë dhe përkujdesje të veçantë
Mission Ti ofrojë Kompanive dhe Individëve një shërbim unik në dizenjimin e eventeve dhe menaxhimin e tyre duke kombinuar shërbim me kualitet të lartë dhe përkujdesje të veçantë
për detajet
Overview Planifikues eventesh
Ceremoni martesore
Grand opening
Prezantim produktesh
Sistemi i Fonisë/Ndriçim/Skena
Evente me tematikë
Mbledhje, Takime, Trajnime
Phone +355 69 40 86 363
Web site http://www.amievent.al
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this product / service