''Lα Regina dell' Astrologia - Η Βασίλισσα της Αστρολογίας''

 —
Rating
Likes Talking Checkins
0 0
About ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ - ΕΛΙΝΑ ΣΙΔΕΡΗ
http://www.elinasideri.com/
http://www.elinasideri.com/kids/articles
http://xartomanteia.elinasideri.com/
Description • ''La Regina dell'Astologia''
• «Η Βασίλισσα της Αστρολογίας»
Διπλωματούχος Αστρολόγος - Ελίνα Σιδέρη
Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα σε προάστιο αυτής, όπου ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Αρσάκειο Τοσίτσειο Εκάλης. Από μικρό κοριτσάκι είχα λατρεία και πάθος για την αστρολογία. Ένιωθα την ανάγκη να την εξερευνήσω και να ταξιδέψω στον κόσμο της. Να γίνω αρωγός των ανθρώπων στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν δίνοντας συμβουλές από τις γνώσεις που θα είχα αποκομίσει.
Σιγά σιγά λοιπόν άρχισα να διαβάζω πολύ, έφηβη ακόμη, και ως αυτοδίδακτη, αρχικά αστρολόγος σημείωνα μεγάλη επιτυχία με άτομα μέσα από την οικογένεια μου δίνοντας τους προβλέψεις και συμβουλές από τις γνώσεις μου. Οι επιτυχημένες προβλέψεις μου γρήγορα βρήκαν έδαφος και στις φιλικές συναναστροφές ενώ εγώ εξακολουθούσα να διαβάζω και να διευρύνω τις γνώσεις μου.
Η λατρεία μου για την αστρολογία εξελίχτηκε σε πάθος πραγματικό! Οι επιτυχημένες προβλέψεις μου σε συγγενείς και φίλους μου έδιναν τεράστια ικανοποίηση και γρήγορα άνοιξα τα φτερά μου για να συνεχίσω το ταξίδι μου στην αστρολογία, ολοκληρωμένα πια. Τότε, ως πνεύμα ανήσυχο, διάλεξα την Ιταλία, μια χώρα με παράδοση στον χώρο της αστρολογίας με άριστες σχολές και εξαιρετικούς δασκάλους.
Αποφάσισα λοιπόν να εγκατασταθώ στο Μιλάνο όπου ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τομέα της Αστρολογίας. Ήμουν τυχερή που διδάχτηκα παρακολουθώντας τους καλύτερους όπως τον Matteo Pavesi που διατηρεί και την σχολή στο Μιλάνο.
Κατά την διάρκεια της παραμονής μου στην Ιταλία απέκτησα ένα πλούσιο πελατολόγιο από Ιταλούς και Ελβετούς που συνορεύουν στην Lake Como και Garda, ονόματα γνωστά της κοσμικής κοινωνίας τόσο του Μιλάνο όσο και της ευρύτερης περιοχής της Λομβαρδίας αλλά και της Ρώμης..Συνεργάστηκα μαζί τους ανά τακτά χρονικά διαστήματα με μοναδικό στόχο να παρέχω χρήσιμες πληροφορίες, να κατανοώ τα προβλήματα τους και να δίνω τις πολύτιμες συμβουλές μου.
Απέκτησα σιγά σιγά ένα πολύ καλό πελατολόγιο επωνύμων που μέχρι σήμερα ο κύκλος αυτός όλο και διευρύνεται συνεχώς. Για αυτό τον λόγο διατηρώ πλέον γραφείο στο Μιλάνο όπου συχνά επισκέπτομαι. Άριστη στις σπουδές, άριστη και στις προβλέψεις. Τότε δέχτηκα από τους γείτονες Ιταλούς ένα δώρο που με έκανε περήφανη. Το δώρο αυτό δεν ήταν άλλο από τον τίτλο που μου χάρισαν: ''Lα Regina dell' Astrologia'' η Βασίλισσα της Αστρολογίας. Τίτλος που με τιμή και καμάρι χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα….
Το ζεστό, αληθινό χαμόγελο μου, η εχεμύθεια, η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια που διακρίνει τον χαρακτήρα μου ήταν μόνο η αρχή για να χτίσω γερή σχέση με εκείνους που ζητούσαν τη βοήθεια, την καθοδήγηση και τις συμβουλές μου.
Παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια παρακολούθησα πολυάριθμα σεμινάρια σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Για εμένα όμως αυτό δεν αρκούσε.
Το διάστημα που επέστρεφα στην Ελλάδα δεν σταμάτησα τη μελέτη ούτε λεπτό. Παρακολούθησα μαθήματα Αρχαγγελικής Προστασίας, επίκληση προσευχής και δημιουργία υλικής αφθονίας.
Είχα και την τιμή να γνωρίσω την αστρολόγο Χριστίνα Δημητρακοπούλου και αποφασίζω να παρακολουθήσω ιδιαίτερα μαθήματα από αυτήν αποκτώντας βεβαίωση σπουδών από την Mayo School of Astrologi. Eν συνεχεία παίρνω και βεβαιώσεις σπουδών για το Κάρμα-Βόρειος και Νότιος Δεσμός, Αριθμολογία, Λίθοι και Επίδραση, Συναστρία και Feng Shui.
Μετά από απαίτηση των πελατών μου για επιπλέων γνώσεις άρχισα να παρακολουθώ ιδιαίτερα μαθήματα από την κ. Βιργινία Λεούση, εξαίρετη δασκάλα και φίλη για το διάβασμα Ταρώ- συνδυασμό με την Αστρολογία αλλά και Κρυσταλλομαντεία. Απόκτησα το πτυχίο μου αυτή την φορά από το New York-Slem Boston of America αλλά και βεβαίωση σπουδών από τον Χώρο Αστρολογικών Ερευνών και Μεταφυσικής.
Συνεργάστηκα ανά τακτά χρονικά διαστήματα με τα περιοδικά «Αστρολόγος» και « 'Άστρα & Όραμα». Έχω αναλάβει την υπηρεσία της Mediatel εδώ και χρόνια με σκοπό την παροχή τηλεφωνικών υπηρεσιών για θέματα αστρολογίας.
Οι άνθρωποι με συμβουλεύονται όχι μόνο για τις γνώσεις ή την πολυετή μου εμπειρία, αλλά επειδή είμαι εχέμυθη, έμπιστη και κυρίως ειλικρινής. Αυτό οφείλεται στον χαρακτήρα μου. Είμαι άτομο με θετική ενέργεια, που σέβεται και αγαπά αυτόν που ανοίγει την καρδιά του. Εμπιστεύομαι τους ανθρώπους και εκτιμώ αυτούς που με εμπιστεύονται. Τόσο οι κατ΄ ιδίαν προβλέψεις που δίνω, όσο και οι τηλεφωνικές στις οποίες απαντώ πάντα εγώ προσωπικά, είναι εγκυρότατες.
Βασική αρχή μου είναι ο σεβασμός προς τον άνθρωπο που ζητά τη βοήθεια μου και κάνω τα πάντα για να προσφέρω τον καλύτερο μου εαυτό. Αισθηματικά θέματα , επαγγελματικά ζητήματα , αστρολογικοί χάρτες χωρίς τη βοήθεια προγραμμάτων αλλά με δουλειά ωρών και μελέτη πλανητών, βρίσκουν άμεσα τη λύση τους με άριστο αποτέλεσμα. Ειδικότητα μου είναι τα ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ. Το μεράκι μου, όμως, είναι η ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, καθώς είμαι μανούλα τεσσάρων παιδιών κι έχω ιδιαίτερη ευαισθησία και αδυναμία στα θέματα παιδιών. Η αστρολογία γίνεται στα χέρια μου εργαλείο που βοηθά να ανακαλύψουμε το χαρακτήρα του παιδιού μας, να κατανοήσουμε τις ανάγκες του, να διακρίνουμε τα ταλέντα και τις κλίσεις του, ώστε να το καθοδηγήσουμε σε ένα καλύτερο μέλλον. Το τρίπτυχο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΔΟΥΛΕΙΑ-ΤΥΧΗ είναι επίσης ειδικότητα μου. Το μυστικό για να είναι κανείς επιτυχημένος στη δουλειά του είναι ένα. Να αγαπάει αυτό που κάνει και να είναι σχολαστικά λεπτομερής όπως μια κλασική ''Παρθένος'' σαν έμενα.
Για αυτό και δεν θα σας πω πως κατάγομαι από χώρες τις ανατολής ούτε πως έχω κληρονομικά χαρίσματα από τους γονείς μου που ήταν απ τη Σμύρνη. Αυτά θα τα βρείτε σε άλλους. Αυτό που λέω εγώ, είναι ότι διάβασα, σπούδασα, εξελίχτηκα και πέτυχα! Αυτό αποδεικνύει η πορεία μου στο χώρο της Αστρολογίας! Γιατί δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου να κάνει κάτι άλλο εκτός από αυτό. Απαντώ σε κάθε ζήτημα που μπορεί να σας απασχολεί και μαζί θα βρούμε λύσεις… με συνέπεια και εγκυρότητα.
Με πολύ-πολύ αγάπη και εκτίμηση,
Ελίνα Σιδέρη
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this personal website