BAXI Romania

 —
Rating
Likes Talking Checkins
2 0
About Noi gandim libertatea ca dreptul si posibilitatea fiecaruia de a se bucura de o viata fara griji, in confort deplin pentru el si familia sa.
Description Baxi Romania este reprezentanta locala a Grupului BDR Thermea, unul din liderii principali ai industriei termotehnice internationale, format prin fuziunea a doi giganti europeni, Baxi si De Dietrich Remeha, Grupul reprezinta astazi varful de lance al tehnologiilor termice de pe continent.

Furnizam o gama de produse si servicii adaptate oricaror nevoi de confort, in aplicatii rezidentiale, comerciale, publice sau industriale. Portofoliul de produse include centrale termice pe gaz sau combustibil solid (lemne, peleti), panouri solare plane si cu tuburi vidate, pompe de caldura, centrale pe combustibil solid, pachete si sisteme termice integrate. Acestora le adaugam automatizari inteligente care sa iti aduca economii de pana la 30% faţa de echipamentele standard, in condiţii de confort sporit.

Baxi Romania este singura companie din industria termotehnica ce ofera 8 ani garantie pentru orice model de centrala termica Baxi. Fara exceptie, fara loterie, fara jumatati de masura, tuturor clientilor nostri! Si ne mentinem aceasta promisiune inca din anul 2004, ca dovada a responsabilitatii asumate si a increderii avute in calitatea produselor si serviciile noastre.
Mission Misiunea noastra este sa oferim confort si caldura milioanelor de oameni din intreaga lume, la cel mai inalt nivel de calitate si profesionalism.
Phone 0040213106743
Web site www.baxi.ro
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this energy / utility