BioNatural Shop

 —
Rating
Likes Talking Checkins
781 5
About Prishtinë - Tek QAFA, mbrapa Kafeve të Vogla (përballë IP Petrol).
045 227 220 dhe 049 227 220
Transport në gjithë Kosovën.
Tiranë - Me porosi
Description BioNatural iu propozon produkte bimore, dietike dhe kozmetike, me përbërës natyral, për të përkëdhelur trupin tuaj butësisht.

Në dyqanin tonë do të gjeni një ambient mikpritës.
Phone 045, 049 227 220
Web site www.bionatural-ks.com
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this health / beauty