Клуб за козметика - Angelissima master class

 —
Rating
Likes Talking Checkins
2 18
About Място за всички, които се интересуват от козметика и не само…
Description Здравейте,
Тук Вие ще намирате полезна информация, съвети и препоръки от специалисти, новости от света на козметиката и всичко, което може да Ви направи уверени и спокойни за чара Ви.
Не-е-е, не Ви обещаваме магични отвари за вечна младост и неземна красота!!!
Обещаваме Ви професионализъм, отговорност към поднесената информация, разнообразие от он-лайн услуги и... надяваме се, едно уютно кътче, където да се срещат хора със сходни интереси, проблеми и решения за тях. Нещо като спокойно кафене, където на чаша горчиво (или сладко, какво пък толкова?) кафе с приятели да изживеем забавни, но и полезни мигове. Ама го казахме, м?
Всъщност...Не е ли точно така?! Ще обменяме полезни линкове, ще Ви предоставяме материали от нашия и чуждестранен опит, ще си препоръчваме взаимно салони за красота.

И най-важното: тук Вие ще бъдете СЪавтори, СЪновинари, СЪучастници, СЪбеседници, СЪиграчи.
СЪавтори (?) - сигурни сме, че мнозина от Вас има какво да споделят от личния си опит в статиите.
СЪновинари (?) - с новините, които Вие уловите, предоставите, обогатите, споделите.
СЪучастници (?) - сайтът е и Вашето предизвикателство. Това е като да направим по-уютно мястото, където се събираме, за да изживеем съвместие. Почти като олимпийските игри. Но не съвсем.
СЪбеседници (?) - ето Ви форум, събеседвайте. Шеги, сериозни разговори и теми, закачки....изборът е изцяло Ваш. Единствено условие - добронамереност и прилични обноски. Така се създава приятна клубна атмосфера... Че иначе ще играе метлата. Хе-хе.
СЪиграчи (?) - а, ето сега е моментът да Ви подготвим - да, правилно прочетохте. Ще има игри... в смисъл - томболи с разнообразни изненади, гаранция! Но... това си заслужава да бъде изведено в отделна новина. Както се казва в рекламите - “Очаквайте скоро...”.

И така...
Дами и господа! Добре дошли! Разполагайте се! Какво остана още? А, да - да се забавляваме, докато се стараем да сме си полезни. От Вас също много зависи доколко приятно можем да прекараме тук. Да си пожелаем взаимно успех!

Phone +359898775185
Web site www.tobeangelika.net www.angelissima.net
Share

Reviews and rating

Avatar
Rate this spas / beauty / personal care