TrollFoci

 —
Rating
Likes Talking Checkins
98876 0
About Ha érzékeny lelkű vagy, kérünk HAGYD EL ezt az oldalt!
Ha nem érted a viccet, kérünk HAGYD EL ezt az oldalt!
Ha úgy érzed, hogy megbánthatunk, ha a kedvenc csapatodról, játékosodról teszünk fel képeket,kérünk HAGYD EL ezt az oldalt!
Description http://trollfoci.blogstar.hu/

A web oldalon található képek egy része- amennyiben azt külön nem jelezzük - az INTERNETEN elérhető szabadon felhasználható forrásból származik. Amennyiben tudtunkon kivűl mégis szerzői jogvédelem alá tartozó anyagot közöltünk - és a közlés ellen a szerzőnek kifogása van - akkor azt jelezze felénk és az anyagot azonnal eltávolítjuk. Ha az oldal tartalmával van kifogása, azt is jelezze felénk.A képekhez, cikkekhez kapcsolódó hozzászólásokért, adatokért, képekért, szövegekért, sem más információhordozókért a TrollFoci felelősséget nem vállal.

Továbbra sem szeretnénk megsérteni senkit, se a csapatát, se a szurkolóit, se a kedvenc játékosát! Valljuk azt, hogy az intelligencia és a humorérzék között minden bizonnyal van összefüggés.
Ha esetleg valamelyik képünk, bejegyzésünk nem nyerte el a tetszésedet, akkor alakítsd át például a rivális csapat "kárára", küldd el nekünk és mi közzétesszük az oldalon! A HOZZÁSZÓLÁSOKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK!
Web site http://trollfoci.blogstar.hu/

Reviews and rating

Avatar
Rate this entertainment website